//Add More external stylesheets CopyQ : Ισχυρό λογισμικό διαχείρισης προχείρου για τα Windows.


Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

CopyQ : Ισχυρό λογισμικό διαχείρισης προχείρου για τα Windows.

read

Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή (clipboard manager) που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να οργανώνετε οτιδήποτε αντιγράφετε  στον υπολογιστή σας, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και την επαναχρησιμοποίηση των πληροφοριών όποτε χρειάζεται.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστο αριθμό στοιχείων συμπεριλαμβανομένων κειμένου, εικόνων, αρχείων και κώδικα HTML. Αυτά τα στοιχεία αποθηκεύονται σε μια λίστα με δυνατότητα προσαρμογής και αναζήτησης, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε και να επικολλάτε γρήγορα οποιοδήποτε περιεχόμενο που έχετε αντιγράψει προηγουμένως. Το λογισμικό υποστηρίζει  scripts που σας επιτρέπουν να αυτοματοποιείτε εργασίες και να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ενέργειες με βάση το περιεχόμενο του προχείρου.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να χειρίζεται τη μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Μπορείτε να διατηρήσετε στυλ γραμματοσειράς, χρώματα, υπερσυνδέσμους και άλλα στοιχεία μορφοποίησης κατά την αντιγραφή και επικόλληση κειμένου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζεστε με έγγραφα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή περιεχόμενο ιστού που απαιτεί συγκεκριμένη μορφοποίηση.

Διαθέτει διάφορες επιλογές προσαρμογής για να εξατομικεύσετε την εμπειρία διαχείρισης του προχείρου. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε συντομεύσεις σε ενέργειες που χρησιμοποιούνται συχνά, να προσαρμόσετε την εμφάνιση της λίστας του προχείρου και να διαμορφώσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων. Το λογισμικό υποστηρίζει επίσης συγχρονισμό, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό του προχείρου σας σε πολλές συσκευές.

Εκτός από τη βασική λειτουργικότητα διαχείρισης του προχείρου,  προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εντολές  για να αυτοματοποιήσετε εργασίες, να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε προσωρινά στοιχεία που διαγράφονται αυτόματα μετά από μια καθορισμένη περίοδο και να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη διεπαφή γραμμής εντολών για προηγμένο έλεγχο.

Συνολικά, πρόκειται για  ένα ευέλικτο clipboard manager που ενισχύει την παραγωγικότητα παρέχοντας σας εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αντιγραφεί στο παρελθόν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CopyQ


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .