//Add More external stylesheets PDF TOOL : Επεξεργαστείτε με ευκολία αρχεία PDF


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

PDF TOOL : Επεξεργαστείτε με ευκολία αρχεία PDF

read

Το PDFTool είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και δυνατοτήτων για εργασία με αρχεία PDF. Επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν διάφορες εργασίες που σχετίζονται με έγγραφα PDF εύκολα και αποτελεσματικά χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού στη συσκευή τους. Μπορείτε να τροποποιήστε όσα έγγραφα θέλετε μεγάλα ή μικρά. Είναι απολύτως δωρεάν.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση : Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν προστασία με κωδικό πρόσβασης στα αρχεία PDF τους, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  2. Βελτιστοποίηση : Βελτιστοποιήστε τα αρχεία PDF απευθείας, τοπικά, για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και μειωμένο μέγεθος αρχείου. Δεν απαιτούνται μεταφορτώσεις, διασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση PDF.
  3. Συγχώνευση PDF: Η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία για την επεξεργασία και την τροποποίηση αρχείων PDF. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν, να διαγράψουν ή να αναδιατάξουν σελίδες, καθώς και να συγχωνεύσουν πολλά έγγραφα PDF σε ένα μόνο αρχείο.
  4. Περιστροφή PDF : Περιστρέψτε τα PDF σας σε οποιαδήποτε γωνία με λίγα μόνο κλικ.
  5. Αφαίρεση σελίδας PDF: Αφαιρέστε άμεσα τυχόν ανεπιθύμητες σελίδες από τα αρχεία PDF απευθείας στον τοπικό σας υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να ανεβάσετε έγγραφα, διασφαλίζοντας το βέλτιστο απόρρητο δεδομένων.
  6. Διαχωρισμός PDF: Διαχωρίστε αβίαστα κάθε σελίδα από το PDF σας σε ξεχωριστά αρχεία απευθείας στον υπολογιστή σας
  7. Υπογράψτε PDF: Δημιουργήστε και εφαρμόστε την υπογραφή σας απευθείας σε αρχεία PDF, όλη η επεξεργασία γίνεται τοπικά στο μηχάνημά σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .