//Add More external stylesheets

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

PDF TOOL : Μετατρέψτε και τροποποιήστε τα PDF αρχεία σας

read

Το PDF Tool είναι ένα αξιόπιστο, ασφαλές διαδικτυακό εργαλείο που σας επιτρέπει να τροποποιείτε τα αρχεία PDF σας με απλότητα και ασφάλεια. Η υπηρεσία προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες, όπως κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση αρχείων PDF, βελτιστοποίηση αρχείων PDF, συγχώνευση αρχείων PDF, περιστροφή σελίδων PDF, αφαίρεση σελίδων από PDF, διαίρεση αρχείων PDF, υπογραφή αρχείων PDF και ανίχνευση OCR για αρχεία PDF.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του PDF Tool είναι η ασφάλεια. Όταν το χρησιμοποιείτε οι επεξεργασίες γίνονται απευθείας στον περιηγητή σας χωρίς την ανάγκη αποστολής των αρχείων στους διακομιστές του PDF Tool. Αυτό σημαίνει ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες που περιέχονται στα αρχεία PDF σας παραμένουν απόλυτα ασφαλείς.

Επιπλέον, η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να τροποποιήσετε όσα έγγραφα PDF επιθυμείτε χωρίς καμία χρέωση. Δεν έχει σημασία αν τα αρχεία είναι μεγάλα ή μικρά, η υπηρεσία παραμένει δωρεάν για εσάς.

Το PDF Tool χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία του WebAssembly.Αυτό σημαίνει ότι οι λειτουργίες που παρέχει το PDF Tool εκτελούνται απευθείας στη συσκευή σας, με λογική απόδοση και διατήρηση των δεδομένων σας στο ίδιο περιβάλλον. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει την απόλυτη απορρήτου των πληροφοριών σας.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση : Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν προστασία με κωδικό πρόσβασης στα αρχεία PDF τους, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  2. Βελτιστοποίηση : Βελτιστοποιήστε τα αρχεία PDF απευθείας, τοπικά, για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και μειωμένο μέγεθος αρχείου. Δεν απαιτούνται μεταφορτώσεις, διασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση PDF.
  3. Συγχώνευση PDF: Η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία για την επεξεργασία και την τροποποίηση αρχείων PDF. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν, να διαγράψουν ή να αναδιατάξουν σελίδες, καθώς και να συγχωνεύσουν πολλά έγγραφα PDF σε ένα μόνο αρχείο.
  4. Περιστροφή PDF : Περιστρέψτε τα PDF σας σε οποιαδήποτε γωνία με λίγα μόνο κλικ.
  5. Αφαίρεση σελίδας PDF: Αφαιρέστε άμεσα τυχόν ανεπιθύμητες σελίδες από τα αρχεία PDF απευθείας στον τοπικό σας υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να ανεβάσετε έγγραφα, διασφαλίζοντας το βέλτιστο απόρρητο δεδομένων.
  6. Διαχωρισμός PDF: Διαχωρίστε αβίαστα κάθε σελίδα από το PDF σας σε ξεχωριστά αρχεία απευθείας στον υπολογιστή σας
  7. Υπογράψτε PDF: Δημιουργήστε και εφαρμόστε την υπογραφή σας απευθείας σε αρχεία PDF, όλη η επεξεργασία γίνεται τοπικά στο μηχάνημά σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .