//Add More external stylesheets Title Bar Battery : Δείτε το ποσοστό της εναπομένουσας ενέργειας της μπαταρίας του υπολογιστή σας


Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Title Bar Battery : Δείτε το ποσοστό της εναπομένουσας ενέργειας της μπαταρίας του υπολογιστή σας

read

Oi φορητές συσκευές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα για τους χρήστες είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών τους. Πολλοί χρήστες θα ήθελαν να έχουν πάντα ορατή την πληροφορία σχετικά με την ποσοστιαία φόρτιση της μπαταρίας τους, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν ειδικές εφαρμογές.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε το TitleBarBattery, ένα εργαλείο που επιτρέπει την προσθήκη της πληροφορίας της ποσοστιαίας μπαταρίας στη γραμμή τίτλου των παραθύρων στα Windows.

Πρόκειται για μία  έξυπνη εφαρμογή που προσθέτει το ποσοστό της φόρτισης της μπαταρίας σας στο κείμενο της γραμμής τίτλου του παραθύρου. Επίσης, προσθέτει ένα εικονίδιο μπαταρίας στη γραμμή εργαλείων του συστήματος, προκειμένου να εμφανίζεται οπτικά η κατάσταση της μπαταρίας σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Ανανεώνει την πληροφορία κάθε δεκαπέντε δευτερόλεπτα.
  2. Ένα "+" μπροστά από το εικονίδιο της μπαταρίας (+🔋) δείχνει ότι η μπαταρία σας φορτίζεται (συνδεδεμένη στο ρεύμα), ενώ ένα (-🔋) δείχει ότι η μπαταρία σας αποφορτίζεται (δεν είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα).
  3. Κάποια μενού  πιθανόν να μην εμφανίζουν πληροφορίες σχετικά με την ποσοστιαία φόρτιση της μπαταρίας.
  4. Ορισμένοι επεξεργαστές κειμένου, θα αφαιρέσουν τις πληροφορίες της μπαταρίας. Ωστόσο, το χρονόμετρο των δεκαπέντε δευτερολέπτων θα το επαναφέρει.
  5. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο της εφαρμογής που θα δείτε στην μπάρα διαχείρισης εργασιών των windows για να δείτε τα στατιστικά της μπαταρίας.
Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή, ειδικά για φορητούς υπολογιστές που θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα σε πρώτο πλάνο το ποσοστό της ενέργειας που απομένει στην μπαταρία σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Title Bar Battery


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .