//Add More external stylesheets NoMachine : Δωρεάν λογισμικό σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας


Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

NoMachine : Δωρεάν λογισμικό σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

read

Το NoMachine είναι ένα λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, δωρεάν για προσωπική χρήση, σχεδιασμένο για όποιον θέλει να έχει πρόσβαση σε έναν ή πολλούς υπολογιστές .

Εξασφαλίζει ασφαλείς και αξιόπιστες συνδέσεις απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, ανεξάρτητα από το δίκτυο από το οποίο συνδέεστε, σας επιτρέπει να μεταδίδετε περιεχόμενο πολυμέσων, να επεξεργάζεστε έγγραφα, να εκτυπώνετε, να μεταφέρετε αρχεία και πολλά άλλα.

Αν αναζητάτε γρήγορη και αξιόπιστη απομακρυσμένη πρόσβαση στην εργασία από οπουδήποτε και να παρέχετε υποστήριξη, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.  Με πρόσθετες δυνατότητες και χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στην επιφάνεια εργασίας, καθιστώντας την καλύτερη εφαρμογή σε μια ρύθμιση συνεργασίας, το NoMachine Enterprise Desktop σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε υπολογιστές εργασίας και απομακρυσμένους διακομιστές ενώ ταξιδεύετε ή εργάζεστε εκτός τοποθεσίας.

Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή εξ αποστάσεως ταχύτατα. Χάρη στην τεχνολογία NX το NoMachine είναι η ταχύτερη και ποιοτικότερη απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Φτάστε στον υπολογιστή σας στην άλλη άκρη του κόσμου με λίγα μόνο κλικ. Όπου κι αν βρίσκεται η επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν από οποιαδήποτε άλλη συσκευή και να την μοιραστείτε με όποιον θέλετε. ασφαλής.

Σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας, να προβάλλετε όλα τα βίντεο σας, να αναπαράγετε όλο τον ήχο σας, να εκτυπώνετε και να επεξεργάζεστε τα έγγραφά σας και να τα μετακινείτε από όπου κι αν βρίσκεστε. 

Το δωρεάν λογισμικό NoMachine για λήψη (NoMachine Free Edition) επιτρέπει μία σύνδεση με την απομακρυσμένη φυσική επιφάνεια εργασίας. Προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης σε οποιοδήποτε μηχάνημα Linux, Windows, Mac ή Raspberry σε οποιοδήποτε δίκτυο για πρόσβαση σε όλα τα αρχεία, τους φακέλους, το υλικό πολυμέσων και βασικά για την πραγματοποίηση καθημερινών δραστηριοτήτων.

Με την εγκατάσταση του NoMachine Free Edition ή του NoMachine Enterprise Desktop στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, οποιοσδήποτε αριθμός χρηστών μπορεί να συνδεθεί στην ίδια φυσική επιφάνεια εργασίας αυτού του απομακρυσμένου υπολογιστή. 

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες που συνδέονται ταυτόχρονα, ο καθένας με τον δικό του λογαριασμό, θα βλέπουν την ίδια φυσική επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι δυνατό  ωστόσο για κάθε χρήστη να συνδεθεί και να δει τη δική του ατομική επιφάνεια εργασίας ταυτόχρονα.

Η δωρεάν έκδοση του NoMachine επιτρέπει μία σύνδεση. Εάν εργάζεστε στην τοπική σας επιφάνεια εργασίας και θέλετε ένας συνάδελφος ή ένας φίλος να συνδεθεί σε αυτήν, ώστε να να συνεργαστείτε σε ένα έγγραφο ή να αλληλεπιδράσουν μαζί  μπορείτε να το κάνετε. Αυτό θεωρείται «μία σύνδεση».  Από την άλλη πλευρά, εάν συνδέεστε στην επιφάνεια εργασίας σας εξ αποστάσεως, δεν θα μπορείτε να συνδέσετε έναν φίλο ταυτόχρονα. Αυτό θα θεωρηθεί δύο συνδέσεις. 

Εάν θέλετε δύο χρήστες να συνδέονται ταυτόχρονα σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή, θα πρέπει να επιλέξετε Enterprise Desktop. Για να επιτρέψετε στον φίλο ή τον συνάδελφό σας να συνδεθεί, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη για αυτούς στον υπολογιστή σας και να τους στείλετε τον αριθμό IP και τη θύρα σας, ώστε να έχουν πρόσβαση μέσω Διαδικτύου. 

Για να λάβετε την IP και τον αριθμό θύρας σας, ανοίξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή από την οθόνη ή το γραφικό περιβάλλον σύνδεσης. Η IP και τα στοιχεία της θύρας που πρέπει να εισαχθούν στο GUI σύνδεσης στην πλευρά του πελάτη θα υποδεικνύονται εκεί. Κατά τη σύνδεση θα δουν την επιφάνεια εργασίας σας και θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν μαζί σας ή απλώς να  βλέπουν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, macOS, linux, Android, iOS
Κατεβάστε την εφαρμογή NoMachine


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .