//Add More external stylesheets Rainmeter : Προσαρμόστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας



Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Rainmeter : Προσαρμόστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας

read

Το Rainmeter, είναι μία εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή, που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να δημιουργήσετε προσαρμόσιμα skins στην επιφάνεια εργασίας σας με μόνο περιορισμό τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητας σας. 

Είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα που διανέμεται δωρεάν υπό τους όρους της άδειας χρήσης της GNU GPL v2. Το πρόγραμμα διαθέτει έτοιμα προς χρήση μερικά απλά skins, αλλά ωστόσο υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα που υποστηρίζει και δημιουργεί έτοιμα skins για την εφαρμογή. Θα δουλέψει πολύ καλά πολύ σε οποιοδήποτε PC που τρέχει από Microsoft Windows 7  και μετα.

Σε τελική ανάλυση, δεν είναι απλά μια εφαρμογή, αλλά ένα ένα ισχυρό σύνολο εποπτείας εργαλείων που μπορεί συνδυάσει την λειτουργικότητα με την εμφάνιση. Με πολύ απλά λόγια, πρόκειται για μία εφαρμογή με πραγματικά πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Περιλαμβάνει ένα ισχυρό και ευέλικτο σύνολο λειτουργιών και μας εκπλήσσει συνεχώς οι δημιουργικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιούνται αυτές οι δυνατότητες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι δεν κάνει το Rainmeter

Το Rainmeter δεν αλλάζει το οπτικό στυλ των Windows . Δεν μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση της γραμμής εργασιών, του κουμπιού  εναρξη, των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας, της εξερεύνησης αρχείων ή άλλων ενσωματωμένων στοιχείων των Windows.

Το  μόνο αρνητικό του σημείο είναι ότι επειδή όλα αυτά δεν είναι συγκεντρωμένα κάπου, θα πρέπει κανείς να ψάξει αρκετά για να τα βρει έτοιμα.   Για να μην ψάχνετε ωστόσο, από εδώ και από εκεί, ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε έτοιμα skins και να τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το μενού και οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν και ελληνικά.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Rainmeter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .