//Add More external stylesheets

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Τι είναι συντομεύσεις εντολών ms-settings και πώς τις ενεργοποιούμε

read

Τα Windows 11 είναι γεμάτα με πολλές δυνατότητες και λειτουργίες, σχεδιασμένες να βελτιώνουν την εμπειρία και την παραγωγικότητα του χρήστη. Μεταξύ αυτών των δυνατοτήτων είναι οι συντομεύσεις εντολών ms-settings, οι οποίες χρησιμεύουν ως πολύτιμα εργαλεία για την πλοήγηση και την προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων εντός του λειτουργικού συστήματος. 

Οι συντομεύσεις εντολών ms-settings παρέχουν στους χρήστες έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο πρόσβασης σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις στα Windows 11. Εισάγοντας απλώς αυτές τις εντολές στο παράθυρο διαλόγου εκτέλεση ή στη γραμμή εντολών, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν άμεσα στις επιθυμητές ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσουν αναζήτηση μέσα από πολλαπλά μενού και επιλογές. 

Αυτές οι συντομεύσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, όπως εμφάνιση, δίκτυο, ήχος, απόρρητο, ενημερώσεις και πολλά άλλα. Είτε θέλετε να προσαρμόσετε την ανάλυση της οθόνης σας είτε να διαχειριστείτε τις συνδέσεις δικτύου σας, αυτές οι συντομεύσεις εντολών προσφέρουν μια γρήγορη λύση στα χέρια σας.

Για παράδειγμα, εάν χρειάζεται να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις οθόνης απευθείας στα Windows 11, μπορείτε απλώς να εισαγάγετε την εντολή "ms-settings:display" στο πλαίσιο διαλόγου "Εκτέλεση" ή στη γραμμή εντολών. 

Αυτό θα σας μεταφέρει αμέσως στη σελίδα ρυθμίσεων οθόνης όπου μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες πτυχές της διαμόρφωσης της οθόνης σας. Με τις συντομεύσεις εντολών ms-settings που είναι διαθέσιμες στα Windows 11, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια παρακάμπτοντας την περιττή πλοήγηση σε πολλά μενού. 

Αυτά τα ανεκτίμητα εργαλεία εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στα άτομα να εξατομικεύουν το λειτουργικό τους σύστημα με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις τους. 

Για να τρέξετε κάποια εντολή κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο έναρξη και μετά αριστερό κλικ στην επιλογή εκτέλεση. Στο παράθυρο που θα δείτε γράψτε την εντολή που επιθυμείτε και πατήστε ok.


Επομένως, είτε είστε λάτρης της τεχνολογίας είτε καθημερινός χρήστης που αναζητά τρόπους βελτιστοποίησης της εμπειρίας σας στα Windows 11, φροντίστε να εξερευνήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ισχυρές συντομεύσεις εντολών ms-settings για αποτελεσματική πρόσβαση σε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις στο λειτουργικό σας σύστημα.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΤΟΛΗ
Εφαρμογές και δυνατότητες ms-settings:appsfeatures
Επιλογές σύνδεσης ms-settings:signinoptions
Ημερομηνία & ώρα ms-settings:dateandtime
Bluetooth & Συνδεδεμένες συσκευές ms-settings:connecteddevices
Mobile Hotspot-network ms-settings:mobilehotspot
Εκτυπωτές ms-settings:printers
Ρυθμίσεις ποντικιού ms-settings:mousetouchpad
Γλώσσα εμφάνισης των Windows ms-settings:regionlanguage-setdisplaylanguage
Επιλογές σύνδεσης ms-settings:signinoptions
Ρυθμίσεις Οθόνης ms-settings:display
Εφαρμογές εκκίνησης ms-settings: startupapps
Κέντρο ελέγχου ms-settings:controlcenter
Γραμματοσειρές ms-settings:fonts
Οπτικά εφέ ms-settings:easeofaccess-visualeffects
Ημερολόγιο ms-settings:privacy-calendar
Φωτογραφική μηχανή ms-settings:privacy-webcam
Τοποθεσία ms-settings:privacy-location
Μικρόφωνο ms-settings:privacy-microphone
Εξοικονόμηση μπαταρίας ms-settings:batterysaver
Συσκευές ήχου ms-settings:sound-devices


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .