//Add More external stylesheets O&O AppBuster : Καταργήστε εφαρμογές από το Microsoft Store



Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

O&O AppBuster : Καταργήστε εφαρμογές από το Microsoft Store

read

Παρατηρήσατε ότι η Microsoft, μαζί με τα Windows 10 και 11, εγκατέστησαν ένα σύνολο εφαρμογών από προεπιλογή; Ορισμένα από αυτά έχουν νόημα και είναι χρήσιμα, αλλά μερικά από αυτά δεν είναι από τη Microsoft, αλλά από τρίτους προμηθευτές.

Το O&O AppBuster είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας βοηθάει να διαχειριστείτε τις εφαρμογές και στο windows store στον υπολογιστή σας. Μπορείτε εύκολα να δείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στον υπολογιστή σας και να τις διαχειριστείτε αποτελεσματικά. Να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, να απενεργοποιήσετε εφαρμογές που εκκινούν αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας και να καθαρίσετε τα αρχεία που δημιουργούνται από τις εφαρμογές.

Σε τελική ανάλυση σάς επιτρέπει να αφαιρείτε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές εύκολα και γρήγορα. ή ακόμη εάν απεγκαταστήσατε κατά λάθος μία από αυτές να τις ανακτήσετε με ένα κλικ. Το πρόγραμμα σάς δείχνει ποιες από αυτές τις εφαρμογές παρέχονται από τη Microsoft με τα Windows και είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας και ποιες μπορείτε να εγκαταστήσετε εσείς.

Απεγκαθιστώντας τις μη χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και καθαρίζοντας τα αρχεία που δημιουργούνται από αυτές, μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα και την απόδοση του υπολογιστή σας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας βοηθάει να διαχειριστείτε τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα.Διατίθεται εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί, απλά τρέξτε το απευθείας στον υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή O&O AppBuster


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!