//Add More external stylesheets Batch PDF Encryptor : Κρυπτογραφήστε μαζικά αρχεία PDF


Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Batch PDF Encryptor : Κρυπτογραφήστε μαζικά αρχεία PDF

read

Έχετε πολλά αρχεία PDF που χρειάζεστε για να διατηρήσετε ασφαλή; Αναζητάτε έναν τρόπο να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση; Εάν ναι, τότε δοκιμάστε αυτό το εργαλείο.

Πρόκειται για ένα εύχρηστο αλλά ισχυρό εργαλείο λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για την κρυπτογράφηση πολλαπλών αρχείων PDF παρέχοντας βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών σας. Με την ικανότητά του να προσθέτει ανοιχτούς κωδικούς πρόσβασης, να ορίζει περιορισμούς εκτύπωσης και να απαγορεύει την αντιγραφή κειμένου, το Batch PDF Encryptor προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία των εγγράφων PDF σας.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Batch PDF Encryptor είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα διαφορετικούς τυχαίους ανοιχτούς κωδικούς πρόσβασης για κάθε αρχείο PDF ταυτόχρονα και να αποθηκεύσει αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα αρχείο CSV κωδικού πρόσβασης. 

Επομένως, ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να προστατεύσετε διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας PDF ή να διευκολύνετε το κλείδωμα διαφορετικών αρχείων PDF για διαφορετικά άτομα, το Batch PDF Encryptor θα ήταν μια καλή επιλογή. Ξεχωρίζει από άλλα εργαλεία κρυπτογράφησης, επιτρέποντας στους χρήστες να κρυπτογραφούν  πολλαπλά αρχεία PDF με μια κίνηση. Αυτή η δυνατότητα εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρήσεις που ασχολούνται με μεγάλους όγκους εγγράφων PDF. 

Ο τυχαίος κωδικός πρόσβασης για κάθε PDF  ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του Batch PDF Encryptor είναι η ικανότητά του να προσθέτει έναν ανεξάρτητο ανοιχτό κωδικό πρόσβασης σε κάθε αρχείο.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε αρχείο PDF μπορεί να έχει τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης, ενισχύοντας την ασφάλεια και αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Ο ανοιχτός κωδικός πρόσβασης λειτουργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας, διασφαλίζοντας ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να δουν τα περιεχόμενα του PDF. Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για πολλά αρχεία PDF 

Όπως τα κανονικά βοηθητικά προγράμματα αποθήκευσης PDF, έτσι και  το Batch PDF Encryptor παρέχει επίσης έναν τυπικό τρόπο προστασίας όλων των αρχείων PDF σας με έναν μόνο κωδικό πρόσβασης, διευκολύνοντας την παρακολούθηση και τη διαχείριση της ασφάλειάς σας.

Με το Batch PDF Encryptor, μπορείτε εύκολα να ορίσετε περιορισμούς εκτύπωσης στα αρχεία PDF σας. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να εκτυπώσουν τα έγγραφα, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη διανομή και κακή χρήση ευαίσθητων πληροφοριών. Απαγόρευση αντιγραφής κειμένου

 Η προστασία της ακεραιότητας του περιεχομένου σας είναι ζωτικής σημασίας. Ο Μαζική κρυπτογράφηση PDF σάς δίνει τη δυνατότητα να απαγορεύσετε την αντιγραφή κειμένου, αποτρέποντας τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να εξάγουν και να αναπαράγουν το κείμενο κατά την ανάγνωση των αρχείων PDF σας. 

Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες σας παραμένουν ασφαλείς και εμπιστευτικές. Το Batch PDF Encryptor είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία των αρχείων PDF από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. 


Πώς να ορίσετε διαφορετικούς
 κωδικούς πρόσβασης για κάθε αρχείο PDF 

1. Τρέξτε το Batch PDF Encryptor.
2. Κάντε κλικ στο "One Password for All PDF" και αλλάξτε το σε "Random Password for Every PDF
3. Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης κατόχου στο πλαίσιο "Κωδικός πρόσβασης ιδιοκτήτη" για το κλείδωμα της λειτουργίας PDF.
4. Αλλάξτε την τιμή του πλαισίου "Μήκος κωδικού πρόσβασης". Το όριο τιμής είναι από 4 έως 16 και έχει οριστεί σε "4" από προεπιλογή. Ο κωδικός πρόσβασης θα  είναι του τύπου "j8Eq" ή "M87x" εάν ορίσετε το μήκος του κωδικού πρόσβασης σε "4".
5.Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή "restriction" για την προστασία PDF στις εξής επιλογές : Απαγόρευση αντιγραφής κειμένου, απαγόρευση εκτύπωσης, κλείδωμα 2 λειτουργιών και τα δύο ή χωρίς περιορισμούς.
6. Κάντε κλικ στην επιλογή "Διαδρομή εξόδου" για να επιλέξετε ένα φάκελο για τα PDF εξόδου.
6. Τώρα μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία PDF σας στο μεγάλο εικονίδιο του παραθύρου και, στη συνέχεια, η κρυπτογράφηση θα ξεκινήσει αμέσως. 
7.Τα κρυπτογραφημένα αρχεία PDF και τα αρχεία κωδικού πρόσβασης, το "passwords.csv" και το "passwords.txt" θα αποθηκευτούν στην καθορισμένη τοποθεσία μόλις ολοκληρωθεί. Μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο passwords.csv από οποιοδήποτε πρόγραμμα βιβλίου εργασίας όπως το Excel, το LibreOffice κ.λπ. ή από το πρόγραμμα Windows NotePad.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Batch PDF Encryptor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .