//Add More external stylesheets Δημιουργήστε animation Post και Stories για Facebook, Instagram



Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Δημιουργήστε animation Post και Stories για Facebook, Instagram

read

Σχεδιάστε άμεσα, κατεβάστε και μοιραστείτε δωρεάν προσαρμοσμένες φωτογραφίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το PixTeller. Είναι δωρεάν και μπορείτε να το κάνετε απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας! Επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες πρότυπα ή φτιάξτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γραφικά από την αρχή  χωρίς να έχετε απαραίτητα σχεδιαστικές δεξιότητες.

Όποιο στυλ και μέγεθος προτιμάτε, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για να δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα. Ξεχάστε την αναζήτηση στο διαδίκτυο για  να βρείτε το βέλτιστο μέγεθος ή τη σωστή εικόνα για το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Linkedin  και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα.  

Επιλέξτε οποιοδήποτε πρότυπο για Facebook, Pinterest, Instagram και άλλα και περιηγηθείτε σε χιλιάδες προκατασκευασμένα πρότυπα γραφικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατασκευασμένα από επαγγελματίες σχεδιαστές. 

Στη συνέχεια, επιλέξτε και αντικαταστήστε τις φωτογραφίες, τις εικόνες, τα σχήματα και να προσθέστε ακόμη και τις δικές σας γραμματοσειρές σύμφωνα με την ταυτότητα της επωνυμίας σας, με λίγα μόνο κλικ .Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το φόντο, το κείμενο και τα χρώματα των σχημάτων, δίνοντας μια προσωπική πινελιά στα γραφικά σας. Τέλος, αποθηκεύστε  κατεβάστε και μοιραστείτε το γραφικό σας.

Στο PixTeller, μπορείτε να βρείτε πρότυπα γραφικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για κάθε μέγεθος, όπως:

  • Facebook Post - 1200×630 pixel
  • Instagram Post - 1080×1080 pixel
  • Εικόνα Pinterest - 800×1200 pixel
  • Μικρογραφία YouTube - 1280×720 pixel
  • Instagram Story - 1080×1920 pixel
  • Twitter Post - 1200×630 pixel
  • Story Post - 1080×1920 pixel
  • Εικόνα προφίλ - 1080×1080 pixel
  • Εικόνα Tumblr - 800×1200 pixel
  • Twitch Banner - 1920×1080 pixel
  • Προεπιλεγμένη εικόνα μέσων κοινωνικής δικτύωσης - 1080x1080 pixel

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή στην υπηρεσία.
  2. Επιλέξτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

  3. Αφού κάνετε την επιλογή σας, βρείτε το πρότυπο που σας αρέσει και κάντε κλικ στην επιλογή use.

  4.  Κάντε κλικ επάνω στο πρότυπο και αφαιρέστε αφού τις επιλέξετε, πληκτρολογώντας (delete) την ή τις εικόνες που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε και μετά πατήστε στο κουμπί (image) για να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμες από την εφαρμογή. Με τον ίδιο τρόπο πληκτρολογήστε το κείμενο σας, αφού αφαιρέσετε αυτό του προτύπου.

  5. Αφού ολοκληρώσετε την εικόνα σας, κάντε κλικ στην επιλογή animation για να δείτε πώς θα είναι σε΄΄ δράση ΄΄ η εικόνα σας.

  6. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή reader&save  και περιμένετε λίγο μέχρι να ετοιμαστεί η εικόνα. Από εκεί και μετά μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία πατήστε download για να το κατεβάσετε



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .