//Add More external stylesheets 1Tap Cleaner : Καθάρισε τα προσωρινά αρχεία εφαρμογών και τις αναζητήσεις σου στο διαδίκτυο


Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

1Tap Cleaner : Καθάρισε τα προσωρινά αρχεία εφαρμογών και τις αναζητήσεις σου στο διαδίκτυο

read
Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα προσωρινά αποθηκευμένα αρχεία των εφαρμογών, αναζητήσεις ιστολογίου, ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων και αρχείων που δημιουργήθηκαν από διάφορες εφαρμογές στο κινητό σας.

Εάν έχεις επιλέξει να εκτελούνται εφαρμογές από προεπιλογή για κάποιες ενέργειες το εκκίνηση εφαρμογών βοηθά στο να καθαρίσεις αυτές της ρυθμίσεις. Με ένα κλικ μπορείς να καθαρίσεις, όλη τη προσωρινή μνήμη, αναζητήσεων και το ιστορικό κλήσεων και μηνυμάτων.

Για να διαγράψετε ανεπιθύμητα αρχεία από την εξωτερική αποθήκευση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SD Cleaner. Σας βοηθά να αποκτήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο στον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης διαγράφοντας ανεπιθύμητα, μεγάλα ή αχρησιμοποίητα αρχεία.

Συμπερασματικά πρόκειται για μία αρκετά αξιόλογη εφαρμογή με πολύ καλές επιδόσεις. Αν τώρα θέλεις να αποκτήσεις την έκδοση pro που περιλαμβάνει ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό μπορείς να το αναβαθμίσεις με μόνο 3.39 ευρώ για πάντα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .