//Add More external stylesheets All Document Reader : Διαβάστε όλες τις μορφές εγγράφων με μία εφαρμογή


Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

All Document Reader : Διαβάστε όλες τις μορφές εγγράφων με μία εφαρμογή

read

Θέλετε να ανοίξετε γρήγορα όλες τις μορφές αρχείων εγγράφων στο τηλέφωνό σας με μόνο εφαρμογή; Το All Document Reader είναι μια εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play  και που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να διαβάζετε διάφορους τύπους εγγράφων στην  συσκευή σας. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο για την πρόσβαση και την ανάγνωση εγγράφων.

Μπορείτε να ανοίξετε και να προβάλετε έγγραφα σε μορφές όπως PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT και άλλα. Είτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έγγραφα εργασίας, να διαβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία ή να προβάλετε παρουσιάσεις, αυτή η εφαρμογή σας καλύπτει.

Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να κάνετε κύλιση στις σελίδες και ακόμη και να αναζητήσετε συγκεκριμένο κείμενο μέσα στο έγγραφο. Αυτό εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάγνωσης, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση και να διαβάζετε τα έγγραφά σας με ευκολία.

Διαθέτει επίσης μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας προβολής εγγράφων σας. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε σελίδες για γρήγορη πρόσβαση, να προσθέσετε σημειώσεις και σχολιασμούς στα έγγραφά σας, ακόμη και να επισημάνετε σημαντικές ενότητες. Αυτές οι δυνατότητες διευκολύνουν την πλοήγηση και την αλληλεπίδραση με τα έγγραφά σας, επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε την εμπειρία ανάγνωσης.

Συμπερασματικά, είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή για την προβολή και την ανάγνωση εγγράφων για συσκευές Android που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .