//Add More external stylesheets Πώς να βοηθήσετε εξ αποστάσεως άλλους χρήστες στα windows 11


Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Πώς να βοηθήσετε εξ αποστάσεως άλλους χρήστες στα windows 11

read

Το Quick Assist είναι ένα εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας στα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να μοιράζονται τις οθόνες του υπολογιστή τους με κάποιον άλλο μέσω του Διαδικτύου, διευκολύνοντας την παροχή ή τη λήψη τεχνικής υποστήριξης. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Quick Assist:


ΒΗΜΑΤΑ

  1.  Εκκινήστε το Quick Assist: Για να ανοίξετε το Quick Assist, πληκτρολογήστε "Quick Assist" στη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή εργασιών των Windows και επιλέξτε την εφαρμογή Quick Assist από τα αποτελέσματα αναζήτησης ( Αν η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη, κατεβάστε από το windows store και τρέξτε τη.
  2. Επιλέξτε το ρόλο σας: Το Quick Assist προσφέρει δύο επιλογές: "Δώστε βοήθεια" και "Λάβετε βοήθεια". Εάν θέλετε να παρέχετε υποστήριξη, επιλέξτε "Παροχή βοήθειας". Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επιλέξτε "Λήψη βοήθειας".
  3. Παροχή βοήθειας: Εάν επιλέξατε "Παροχή βοήθειας", θα δείτε έναν 6ψήφιο κωδικό ασφαλείας στην οθόνη σας. Μοιραστείτε αυτόν τον κωδικό με το άτομο που θέλετε να βοηθήσετε.
  4. Λήψη βοήθειας: Εάν επιλέξατε "Λήψη βοήθειας", θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον 6ψήφιο κωδικό ασφαλείας που παρέχεται από το άτομο που σας βοηθά. Εισαγάγετε τον κωδικό και κάντε κλικ στο "Υποβολή".
  5. Πραγματοποίηση της σύνδεσης: Μόλις εισαχθεί ο κωδικός ασφαλείας, θα ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης και το άτομο που παρέχει βοήθεια θα λάβει μια προτροπή για να επιτρέψει τη σύνδεση. Πρέπει να κάνουν κλικ στο "Ναι" για να συνεχίσουν.
  6. 6. Κοινή χρήση και έλεγχος οθόνης: Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, το άτομο που παρέχει βοήθεια θα μπορεί να δει την οθόνη σας και να ελέγξει τον υπολογιστή σας (με την άδειά σας). Μπορούν να διαγνώσουν και να διορθώσουν προβλήματα, να επιδείξουν ορισμένες εργασίες ή να σας καθοδηγήσουν στα βήματα.
  7. 7. Τερματισμός της συνεδρίας: Όταν τελειώσετε με τη συνεδρία βοήθειας, είτε το άτομο που παρέχει βοήθεια είτε το άτομο που λαμβάνει βοήθεια μπορεί να κάνει κλικ στο κουμπί "Διακοπή κοινής χρήσης" για να τερματίσει τη σύνδεση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Quick Assist απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και τα δύο μέρη πρέπει να έχουν εγκατεστημένα τα Windows 10 στους υπολογιστές τους. Επιπλέον, να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε τον κωδικό ασφαλείας σας με κάποιον που δεν εμπιστεύεστε, καθώς θα έχει προσωρινή πρόσβαση στον υπολογιστή σας όσο η περίοδος λειτουργίας είναι ενεργή.

Συνολικά, το Quick Assist είναι μια χρήσιμη λειτουργία που απλοποιεί την απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και υποστήριξη, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέονται γρήγορα και να αλληλοβοηθούνται μέσω του Διαδικτύου.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .