//Add More external stylesheets Core Temp : Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία του επεξεργαστή σας σε πραγματικό χρόνο



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Core Temp : Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία του επεξεργαστή σας σε πραγματικό χρόνο

read

Πρόκειται για ένα απλό αλλά ισχυρό πρόγραμμα για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή και άλλων ζωτικής σημασίας πληροφοριών του υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο.

Είναι σε θέση να εμφανίζει τη θερμοκρασία του πυρήνα του κάθε επεξεργαστή στο σύστημά σας. Μπορείτε να δείτε τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο και να διαπιστώσετε ποια προγράμματα ζορίζουν περισσότερο τον επεξεργαστή σας.

Υποστηρίζονται επεξεργαστές Intel, AMD και VIA. Αυτό που καθιστά το Core Temp μοναδικό είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Είναι σε θέση να εμφανίζει τη θερμοκρασία για κάθε μεμονωμένο πυρήνα κάθε επεξεργαστή στο σύστημά σας! 

Μπορείτε να δείτε διακυμάνσεις θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο με μεταβαλλόμενο φόρτο εργασίας. Πλέον,  όλοι οι κατασκευαστές επεξεργαστών έχουν εφαρμόσει το "DTS" (ψηφιακό θερμικό αισθητήρα) στα προϊόντα τους. 

Tο DTS παρέχει ακριβέστερες και υψηλότερες ανιχνεύσεις θερμοκρασίας σε σύγκριση με τους συμβατικούς θερμικούς αισθητήρες. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται από όλους τους πρόσφατους επεξεργαστές x86, επεξεργαστές της Intel, AMD και VIA . Θα τρέξει σε Microsoft Windows XP, 7, 8, 10, 11, 2003 Server, 2008 Server, 2012 Server, 2016 Server.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!