//Add More external stylesheets Plex : Παρακολουθήστε live τηλεόραση


Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Plex : Παρακολουθήστε live τηλεόραση

read
 
 Παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση, μεταδώστε τηλεοπτικές εκπομπές και απολαύστε ταινίες οπουδήποτε με το Plex. Το Plex είναι μία υπηρεσία ροής που φέρνει απευθείας σε εσάς περισσότερα από 300 κανάλια από τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, δωρεάν ταινίες και live τηλεόραση. 

Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και επιλέξτε από αμέτρητες επιλογές ζωντανής τηλεόρασης από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή. Μεταδώστε νέες ταινίες, δωρεάν live τηλεόραση και πολλά άλλα

Παρακολουθήστε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ανακαλύψτε νέες με περισσότερες από 50.000 διαθέσιμες δωρεάν επιλογές τηλεόρασης. Μεταδώστε ταινίες δωρεάν από τα A24, Crackle, Paramount, AMC, Magnolia, Relativity, Lionsgate και άλλα δημοφιλή κανάλια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μεταδώστε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και παρακολουθήστε live τηλεοπτικές εκπομπές. 
  • Ροή αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών και τηλεοπτικών εκπομπών για όλη την οικογένεια.
  • Απολαύστε την καλύτερη live τηλεοπτική ροή δωρεάν με ολοκαίνουργια τηλεοπτικά κανάλια από την AMC Networks .
  • Μεταδώστε ζωντανή τηλεόραση με περισσότερα από 300 τηλεοπτικά κανάλια.
  • Παρακολουθήστε τηλεόραση δωρεάν με περιεχόμενο για όλη την οικογένεια.
  • Μεταδώστε παιδικές εκπομπές, ειδήσεις, αθλητικά και πολλά άλλα.
  • Live ροή ειδήσεων από CBS, Financial Times, Euronews, τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και πολλά άλλα.
  • Παρακολουθήστε τηλεοπτικές σειρές, ειδήσεις και αθλητικά.
  • Παρακολουθήστε δωρεάν ταινίες στο διαδίκτυο αμέσως από ένα πλήθος κατηγοριών για να ανακαλύψετε όπως ταινίες δράσης, παιδικές ταινίες, ταινίες anime, δράματα, κωμωδίες και πολλά άλλα απευθείας από τη συσκευή σας.
  • Tο Plex σαρώνει και οργανώνει τα αρχεία σας, ταξινομώντας αυτόματα τα πολυμέσα σας όμορφα και διαισθητικά στη βιβλιοθήκη Plex.
  • Οργανώστε το προσωπικό σας περιεχόμενο, αναζητήστε τα αγαπημένα σας podcast, ανακαλύψτε νέα και μεταδώστε δωρεάν μουσική.
  • Αποθηκεύστε όλα τα προσωπικά σας μέσα, όπως μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και μεταδώστε τα σε ροή σε οποιαδήποτε συσκευή
  • Θα πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι αναπαραγωγή πολυμέσων από τον διακομιστή Plex Media Server σε κινητές συσκευές είναι περιορισμένη (ένα λεπτό για μουσική και βίντεο,και υδατογράφημα στις φωτογραφίες) μέχρι να ξεκλειδωθεί η εφαρμογή. Για να καταργήσετε τους περιορισμούς αναπαραγωγής, κάντε αναβάθμιση σε Plex Pass -Ή- κάντε μια μικρή, εφάπαξ αγορά εντός εφαρμογής.

  • Η βασική λειτουργία του Plex ωστόσο είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει αναπαραγωγή οτιδήποτε στον διακομιστή σας, καθώς και Ταινίες & Εκπομπές και Τηλεόραση live (από την Plex).
    Τα μέσα βίντεο μουσικής φωτογραφίας που διαθέτετε είναι δικά σας και φυσικά μπορείτε να μεταδώσετε σε άλλους

    Η υπηρεσία ροής «Ταινίες και εκπομπές» είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες και υποστηρίζονται από διαφημίσεις. Οι εφαρμογές για κινητά Plex απαιτούν ξεκλείδωμα (μέσω μιας αγοράς εντός εφαρμογής ή μιας συνδρομής Plex Pass) και οι λειτουργίες premium περιορίζονται σε εκείνες με ενεργή συνδρομή Plex 
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
    Κατεβάστε την εφαρμογή Plex 


    Ακολουθήστε μας στο Google News


    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


    Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .