//Add More external stylesheets NIUBI Partition Editor : Επεξεργαστής κατατμήσεων HDD,SSD


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

NIUBI Partition Editor : Επεξεργαστής κατατμήσεων HDD,SSD

read

Το NIUBI Partition Editor είναι ένα πλήρες λογισμικό διαχείρισης διαμερισμάτων δίσκου που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν διάφορες λειτουργίες στους σκληρούς δίσκους και τα διαμερίσματά τους (partitions).  Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και εργαλείων για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχειρίζονται, να αλλάζουν μέγεθος, να μετακινούν, να συγχωνεύουν, να διαχωρίζουν, να αντιγράφουν, να δημιουργούν, να διαγράφουν, να μορφοποιούν, να αποκρύπτουν και να εξερευνούν διαμερίσματα στον υπολογιστή τους.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να εκτελεί λειτουργίες διαχείρισης των διαμερισμάτων χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες να επανεκκινήσουν τον υπολογιστή τους. Αυτό το καθιστά μια βολική λύση που εξοικονομεί χρόνο, καθώς οι χρήστες μπορούν να εκτελούν εργασίες διαμερισμάτων on-the-fly, χωρίς να διακόπτουν την εργασία τους ή να τερματίζουν τη λειτουργία του υπολογιστή τους.

Το λογισμικό παρέχει επίσης μια μοναδική τεχνολογία προστασίας η οποία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα δεδομένα κατά την εκτέλεση λειτουργιών κατάτμησης. Εάν παρουσιαστεί οποιοδήποτε σφάλμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,  θα επαναφέρει αυτόματα το σύστημα στην αρχική του κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθούν ή θα καταστραφούν δεδομένα.

Διαθέτει επίσης, προηγμένες δυνατότητες, όπως μετατροπή δίσκου μεταξύ MBR και GPT χωρίς απώλεια δεδομένων, μετατροπή πρωτεύοντος διαμερίσματος σε λογικό ή αντίστροφα, μετατροπή διαμερίσματος NTFS σε FAT32 και αλλαγή μεγέθους συμπλέγματος χωρίς μορφοποίηση.

Εκτός από τη διαχείριση διαμερισμάτων,  περιλαμβάνει επίσης εργαλεία βελτιστοποίησης δίσκου που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώσουν την απόδοση των σκληρών δίσκων τους, να ανασυγκροτήσουν διαμερίσματα, να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του δίσκου και να εκτελέσει δοκιμές επιφάνειας για να ελέγξει για  σφάλματα στους δίσκους.

Επιπλέον,  παρέχει μια σειρά λειτουργιών προστασίας δεδομένων, όπως τη δυνατότητα απόκρυψης κατατμήσεων για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ορισμού κατατμήσεων ως μόνο για ανάγνωση για προστασία σημαντικών δεδομένων και διαγραφής δεδομένων από κατατμήσεις για διασφάλιση ασφαλούς διαγραφής.

Η δωρεάν έκδοση του, προσφέρει μια βασική σουίτα χαρακτηριστικών για τη διαχείριση των διαμερισμάτων του σκληρού δίσκου. Με αυτήν την έκδοση, μπορείτε να  ΄΄ τρέξετε΄΄ βασικές εργασίες όπως αλλαγή μεγέθους, μετακίνηση, συγχώνευση, διαίρεση, δημιουργία, διαγραφή και μορφοποίηση διαμερισμάτων. Επίσης, μπορείτε να εκτελέσετε αρκετές εργασίες προστασίας δεδομένων, όπως απόκρυψη διαμερισμάτων.

Από την άλλη πλευρά, η επαγγελματική  του έκδοση  διαθέτει πρόσθετες προηγμένες δυνατότητες και εργαλεία για τη διαχείριση των διαμερισμάτων. Με αυτήν την έκδοση, μπορείτε να εκτελέσετε πιο περίπλοκες εργασίες, όπως μετατροπή τύπου δίσκου από MBR σε GPT χωρίς απώλεια δεδομένων, μετατροπή πρωτεύοντος διαμερίσματος σε λογικό ή αντίστροφα, μετατροπή διαμερίσματος NTFS σε FAT32 και αλλαγή μεγέθους συστήματος αρχείων χωρίς μορφοποίηση.

Επιπλέον, η επαγγελματική έκδοση παρέχει προηγμένες δυνατότητες βελτιστοποίησης του σκληρού δίσκου, όπως αποκατάσταση διαμερισμάτων, βελτιστοποίηση της απόδοσης του δίσκου και επιφανειακές ελέγχους για την ανίχνευση Bad sectors.

Συμπερασματικά,  είναι ένα ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διαχείρισης διαμερισμάτων δίσκου που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και εργαλείων για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχειρίζονται, να βελτιστοποιούν και να προστατεύουν τους σκληρούς δίσκους και τα διαμερίσματα τους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή NIUBI Partition Editor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .