//Add More external stylesheets LocalSend : Η ιδανική λύση για την κοινή χρήση αρχείων σε κοντινές συσκευές


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

LocalSend : Η ιδανική λύση για την κοινή χρήση αρχείων σε κοντινές συσκευές

read

Το LocalSend είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία με κοντινές συσκευές. Είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, καθιστώντας το προσβάσιμο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Mπορείτε εύκολα να μεταφέρετε αρχεία όπως έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου σε άλλες συσκευές στο τοπικό σας δίκτυο. Είτε θέλετε να στείλετε μια παρουσίαση σε έναν συνάδελφο στο ίδιο γραφείο είτε να μοιραστείτε φωτογραφίες διακοπών με φίλους σε μια συγκέντρωση, το LocalSend παρέχει μια γρήγορη και βολική λύση.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί συνδέσεις Wi-Fi ή Bluetooth για να δημιουργήσει μια ασφαλή και γρήγορη διαδικασία μεταφοράς αρχείων. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση στο dιαδίκτυο.

Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, που καθιστά εύκολη την πλοήγηση και τη χρήση της εφαρμογής. Απλώς επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε, επιλέξτε την κοντινή συσκευή στην οποία θέλετε να τα στείλετε και ξεκινήστε τη μεταφορά. Σάς επιτρέπει επίσης να περιηγείστε σε αρχεία σε συνδεδεμένες συσκευές, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση και τη λήψη κοινόχρηστων αρχείων.

Όλα τα δεδομένα αποστέλλονται με ασφάλεια μέσω HTTPS και το πιστοποιητικό TLS/SSL δημιουργείται εν κινήσει σε κάθε συσκευή, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Ξεκινήστε εγκαθιστώντας την εφαρμογή στον υπολογιστή και στο κινητό σας. Από εκεί και μετά τρέξτε το και στις δύο συσκευές, επιλέξτε την συσκευή που θέλετε να στείλετε τα αρχεία σας και πατήστε αποδοχή στη συσκευή που θα κάνει λήψη.

Αυτό ήταν, τόσο απλά. Μπορείτε να μεταφέρετε, ένα ή περισσότερα αρχεία ακόμη και φακέλους από τη μία συσκευή στην άλλη. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία συσκευές που έχουν πρόσβαση στο δίκτυό σας και να ανταλλάξετε τα αρχεία σας. Συνοψίζοντας, το LocalSend είναι μια ευέλικτη εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων που επιτρέπει γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές μεταξύ κοντινών συσκευών.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, macOS, linux, Αndroid, iOS
Κατεβάστε την εφαρμογή LocalSend


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .