iloveiMG : Όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας



Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

iloveiMG : Όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας

read

To iloveiMG είναι μία από τις καλύτερες online εφαρμογές σχετικά με την επεξεργασία και τη μετατροπή γραφικών που σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας να τις επεξεργαστείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους να προσθέσετε υδατογράφημα και να περικόψετε τις εικόνες σας.

Έτσι τώρα μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε πολλές εικόνες μαζί και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο για πιο σημαντικές ανησυχίες. Μπορείτε να βρείτε εδώ όλα τα εργαλεία για τη συμπίεση, περικοπή, μετατροπή, και αλλαγή μεγέθους των εικόνων σας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε κινούμενα GIF με μερικά μόνο κλικ.

Για να συμπιέσετε εικόνες, επιλέξτε τα αρχεία από τη συσκευή σας, το Google Drive ή το λογαριασμό σας στο Dropbox. Τα αρχεία θα συμπιεστούν στο μικρότερο δυνατό μέγεθος αρχείου, διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη ποιότητα. Μετά την επεξεργασία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τις συμπιεσμένες εικόνες σας ή να τις στείλετε ξανά στους cloud-based λογαριασμούς σας.

Για να αλλάξετε μέγεθος σε εικόνες επιλέξτε αυτές που θέλετε από την συσκευή σας, από το Google Drive ή από τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Αν προσπαθήσετε να αλλάξετε εικόνες που έχουν διαφορετικό μέγεθος, διατηρώντας την αρχική αναλογία, οι τιμές ύψους και πλάτους που εισάγετε θα θεωρούνται μόνο ως μέγιστες τιμές. Μπορείτε να ελέγξετε τις προκύπτουσες τιμές πλάτους και ύψους κάτω από κάθε προεπισκόπηση εικόνας. Στη συνέχεια, κατεβάστε τις εικόνες που έχετε αλλάξει μέγεθος ή στείλτε τις πίσω στους cloud-based λογαριασμούς σας.

Για να περικόψετε εικόνες, επιλέξτε αυτές που θέλετε από την συσκευή σας, από το Google Drive ή από τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Θα δείτε μια προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας. Αν θέλετε να περικόψετε μία εικόνα, μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα, προσαρμόζοντας το πλαίσιο γύρω από το τμήμα που θέλετε να περικόψετε./div>

Εάν επιλέξετε να περικόψετε μια ομάδα εικόνων, μπορείτε να τις περικόψετε στις πιο κοινές αναλογίες διαστάσεων (3:2, 4:3, 5:4, 1:1, 4:5, 3:4, 2:3). Μετά την περικοπή, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας, για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου, εάν το θεωρείτε απαραίτητο. 

Για να μετατρέψετε σε JPG ή από JPG, απλώς επιλέξτε τα αρχεία από την συσκευή σας, το Google Drive ή το λογαριασμό σας στο Dropbox. Θα δείτε μικρογραφίες των φωτογραφιών σας. Κατά την μεταφόρτωση ενός JPG, μπορείτε να το μετατρέψετε σε PNG ή GIF. Μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες TIF, PNG, GIF και RAW σε μορφή JPG. Στη συνέχεια πατήστε μετατροπή και κατεβάστε τα αρχεία σας ή αποθηκεύστε τα ξανά στους cloud-based λογαριασμούς σας. 

Για να περιστρέψετε τις εικόνες σας, επιλέξτε αυτές που θέλετε από την συσκευή σας, το Google Drive ή το λογαριασμό Dropbox. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο εικονίδιο για να τις περιστρέψετε στη γωνία της προτίμησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε την οριζόντια ή την κάθετη μορφή εικόνας. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την περιστροφή πολλών εικόνων με μόνο ένα κλικ.

Για να δημιουργήστε ένα κινούμενο GIF Χρησιμοποιήστε το εργαλείο "Μετατροπή από JPG" για να δημιουργήσετε την δική σας κινούμενη εικόνα GIF. Επιλέξτε περισσότερα από ένα αρχεία JPG από την συσκευή σας, το Google Drive ή το λογαριασμό σας στο Dropbox. Θα δείτε μια προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας.

Στη συνέχεια, ορίστε δευτερόλεπτα ανά εικόνα και επιλέξτε εάν θέλετε να γίνεται επανάληψη (loop) ή όχι. Τέλος, πατήστε μετατροπή και κατεβάστε το κινούμενο GIF.Μπορείτε να ταξινομήσετε τα αρχεία σας όπως προτιμάτε. Απλά κάντε κλικ στις μικρογραφίες των φωτογραφιών σας και σύρετέ τις για να τις τοποθετήσετε εκεί που θέλετε.

Τα επεξεργασμένα αρχεία σας θα παραμείνουν στους διακομιστές για να σας δώσουν αρκετό χρόνο ώστε να τα κατεβάσετε. Σύμφωνα με τον τύπο χρήστη που έχετε, αυτή η χρονική περίοδος διαρκεί από 1 έως 2 ώρες. Παρόλα αυτά, μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο σας αμέσως μετά το τέλος της μετατροπής .

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!