//Add More external stylesheets Proxy Mask : Δωρεάν εργαλείο ανώνυμης περιήγησης


Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Proxy Mask : Δωρεάν εργαλείο ανώνυμης περιήγησης

read

Η ανωνυμία και η ασφάλεια στο διαδίκτυο αποτελούν προτεραιότητα για πολλούς χρήστες. Η εφαρμογή Proxy Mask είναι ένα εργαλείο που υπόσχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό: μια αξιόπιστη λύση για την ανωνυμία και την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις δυνατότητες του Proxy Mask και πώς μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν ανώνυμοι και να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή τους.

Πρόκειται για  μια εφαρμογή που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω ενός proxy server. Αυτό σημαίνει ότι η ταυτότητα και η τοποθεσία του χρήστη παραμένουν κρυφές, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να παρακάμψει περιορισμούς και να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο που ενδέχεται να είναι μπλοκαρισμένο στη χώρα του.

Η χρήση του Proxy Mask είναι απλή και άμεση. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής στον υπολογιστή, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από μια λίστα διαθέσιμων proxy servers ανά τον κόσμο. Μόλις συνδεθεί μέσω ενός από αυτούς τους servers, η IP διεύθυνσή του θα αλλάξει ανάλογα με την τοποθεσία του επιλεγμένου proxy, παρέχοντας του έτσι τη δυνατότητα να πλοηγηθεί ανώνυμα και να παρακάμψει τυχόν γεωγραφικούς περιορισμούς.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Χρησιμοποιήστε το δίκτυο TOR με όλες, ή συγκεκριμένες εφαρμογές.
  • Δημιουργήστε πολλούς διακομιστές μεσολάβησης TOR και χρησιμοποιήστε τους ξεχωριστά για να αυξήσετε την ταχύτητα λήψης .
  • Chain TOR: Αλυσίδα πολλαπλών διακομιστών TOR. π.χ. proxy-TOR-TOR-Proxy.
  • Proxy Checker & Switcher: Έλεγχος/δοκιμή διακομιστή μεσολάβησης έως και 40 ταυτόχρονες δοκιμές.
  • VPN: Λίστα δωρεάν VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • DNS Changer: Παράκαμψη λογοκρισίας διαδικτύου και φιλτραρίσματος DNS.  Καθορίστε  ένα DNS για να αποκλείσετε επιβλαβές περιεχόμενο για τα  παιδιά.
  • Προστασία διαρροής IP: Κανόνες τείχους προστασίας που μπλοκάρουν όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συνδέσεις εκτός από συγκεκριμένες διευθύνσεις IP (διεύθυνση IP, γέφυρα TOR κ.λπ.)
  • FORCE to HTTPS: Αναγκάζει όλες τις συνδέσεις σε ιστότοπους να χρησιμοποιούν μια ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση (HTTPS). Συνιστάται ανεπιφύλακτα
  • DOH: DNS μέσω HTTPS για socks4 proxies.
  • Ενιαίο Δίκτυο TOR
  • Χρησιμοποιήστε το δίκτυο TOR σαν κανονικό διακομιστή μεσολάβησης με όλες τις εφαρμογές.
  • Μπορείτε να το ορίσετε ως διακομιστή μεσολάβησης συστήματος ή ως αυτόνομο διακομιστή μεσολάβησης.
και πλήθος ακόμη ρυθμίσεων.
 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Proxy Mask


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .