//Add More external stylesheets Mobile Signal Finder : Βρείτε την καλύτερη κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή σας


Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Mobile Signal Finder : Βρείτε την καλύτερη κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή σας

read

Ποιες είναι οι τρέχουσες παράμετροι σήματος κινητής τηλεφωνίας μου; Πού έχω το καλύτερο σήμα και κάλυψη για κινητά; Ποιες είναι οι τάσεις κάλυψης για κινητά; Πού πρέπει να πάω για να έχω καλύτερο σήμα; Ποιος πάροχος δικτύου έχει την καλύτερη κάλυψη κοντά μου;

To Mobile Signal Finder, μια δωρεάν εφαρμογή που θα δώσει λύση σε αυτά τα ερωτήματα και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ισχύ του σήματος της κινητής τηλεφωνίας σε διάφορες περιοχές.

Μπορείτε να προβάλετε τον προσωπικό σας χάρτη κάλυψης δεδομένων ισχύος σήματος κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G, 4G και 5G για να δείτε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σήματος προσωπικού κυψελοειδούς δικτύου. 

Να παρακολουθήστε την κάλυψή σας ανά τοποθεσία για να βρείτε πού είναι ισχυρό ή ανεπαρκές το σήμα σας. Δείτε ιστορικά δεδομένα σχετικά με την ισχύ του σήματος του δικτύου σας για τα δίκτυά σας 2G, 3G, 4G και 5G.

Αποκτήστε μια ευρύτερη κατανόηση του ιστορικού σήματος του κινητού σας, προβάλλοντας τις τάσεις απόδοσης ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα και όλη την ώρα. 

Προβάλετε τον χάρτη κάλυψης του Crowdsourced για να βρείτε περιοχές με καλύτερη κάλυψη κοντά σας. Όσο περισσότερα μέλη συνεισφέρουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η κάλυψη και η ακρίβεια των πληροφοριών. 



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .