//Add More external stylesheets HWRadar: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το υλικό του PC


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

HWRadar: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το υλικό του PC

read

Το HWRadar είναι ένα απλό ελαφρύ, προσαρμόσιμο  δωρεάν  λογισμικό παρακολούθησης υλικού που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο, λεπτομερείς πληροφορίες για την απόδοση του υπολογιστή σας. Το λογισμικό, μπορεί να παρακολουθεί πολλές παραμέτρους υλικού και να εξάγει αυτά τα δεδομένα σε διάφορες μορφές όπως PNG, PDF, CSV, DOC και HTML .

Με περισσότερα από 40 θέματα μενού και με δυνατότητα διαμόρφωσης, παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία παρακολούθησης ισχυρή και φιλική προς το χρήστη. Με το HWRadar μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία CPU, τη θερμοκρασία GPU, τη μνήμη συστήματος και πολλά άλλα ...

Είναι ένα απλό, εύκολο στη χρήση εργαλείο Hardware Monoitor που έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται σε όλους - από απλούς χρήστες που επιθυμούν να διατηρήσουν τη βέλτιστη απόδοση του συστήματος, έως οποιονδήποτε θέλει να δει ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του υπολογιστή του.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του HWRadar είναι η ικανότητά του να εξάγει δεδομένα αισθητήρων υλικού σε διάφορες μορφές, όπως PNG, PDF, CSV, DOC και HTML. Αυτό καθιστά εύκολη την κοινή χρήση δεδομένων και τη δημιουργία αναφορών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τεκμηριώνετε, να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε τις τάσεις απόδοσης του συστήματος με την πάροδο του χρόνου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .