//Add More external stylesheets DnsJumper : Βρείτε τις ταχύτερες και πιο ασφαλείς DNS IP



Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

DnsJumper : Βρείτε τις ταχύτερες και πιο ασφαλείς DNS IP

read

Σε πρόσφατο άρθρο μας - Οδηγός επιλογής DNS διακομιστή: Κριτήρια και Συμβουλές περιγράψαμε την σημασία και το πώς λειτουργεί το DNS.

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή που κάνει στην πράξη όλα όσα σας είπαμε  χωρίς  εσείς να κάνετε τίποτα, παρά μόνο να επιλέξετε το επιθυμητό DNS και να κάνετε κλικ στο κουμπί εφαρμογή DNS.

Η εφαρμογή διαθέτει μια ολοκληρωμένη λίστα δημοφιλών και αξιόπιστων διακομιστών DNS από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών δημόσιου DNS, cloud DNS και ασφαλών επιλογών DNS. Μπορείτε να επιλέξετε από αυτούς τους διακομιστές με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες ή προτιμήσεις σας.

Επιλέγοντας έναν ταχύτερο και πιο σταθερό διακομιστή DNS, μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, να μειώσετε τον λανθάνοντα χρόνο και να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία περιήγησής σας. Το DNSJumper σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε συγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης διαφορετικών διακομιστών DNS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τον βέλτιστο για την τοποθεσία σας.

Εκτός από τη βελτίωση της ταχύτητας, το DNSJumper δίνει επίσης προτεραιότητα στο απόρρητο και την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει ενσωματωμένες επιλογές για την ενεργοποίηση της κρυπτογράφησης DNS, όπως DNS-over-HTTPS (DoH) και DNS-over-TLS (DoT), οι οποίες κρυπτογραφούν τα αιτήματά σας DNS και προστατεύουν τα δεδομένα σας από πιθανή υποκλοπή.

Επιπλέον, το DNSJumper προσφέρει πρόσθετες προηγμένες δυνατότητες που το καθιστούν ένα ευέλικτο εργαλείο διαχείρισης DNS. Σας επιτρέπει να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS, να ανανεώσετε τη διεύθυνση IP και να αποδεσμεύσετε ή να ανανεώσετε τη μίσθωση DHCP, όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  1.  Εναλλαγή διακομιστή DNS: Αλλάξτε εύκολα τις ρυθμίσεις DNS για να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου.
  2. Ολοκληρωμένη λίστα διακομιστών: Παρέχει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων διακομιστών DNS για να διαλέξετε.
  3. Εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης: Μετρήστε την απόδοση διαφορετικών διακομιστών DNS για βέλτιστη επιλογή.
  4. Κρυπτογράφηση DNS: Υποστηρίζει DNS-over-HTTPS (DoH) και DNS-over-TLS (DoT) για βελτιωμένο απόρρητο και ασφάλεια.
  5. Πρόσθετα βοηθητικά προγράμματα δικτύου: Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το τον καθαρισμό της προσωρινής μνήμης DNS και την ανανέωση της διεύθυνσης IP.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο για όποιον θέλει να βελτιώσει την ταχύτητα, το απόρρητο και την ασφάλειά του στη σύνδεσή του στο διαδίκτυο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DnsJumper


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .