//Add More external stylesheets Ashampoo Snap FREE : Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε στιγμιότυπα οθόνης


Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ashampoo Snap FREE : Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε στιγμιότυπα οθόνης

read
Το Ashampoo Snap FREE είναι ο αξιόπιστος, δωρεάν τρόπος, για να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να ανεβάζετε και να μοιράζεστε, στιγμιότυπα οθόνης  από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να πάρετε στιγμιότυπα οθόνης από τοποθεσίες στο διαδίκτυο, βίντεο, από εικόνες και κείμενα. Το έξυπνο εργαλείο καταγραφής πολλαπλών χρήσεων καθιστά τη δημιουργία και τη λήψη ορθογώνιων επιλογών τόσο εύκολη όσο και την καταγραφή ιστοσελίδων με κύλιση.

Φυσικά, υποστηρίζονται επίσης, επιλογές σταθερού μεγέθους καθώς και εγγραφές με χρονοδιακόπτη και διαστήματα, π.χ. για την τεκμηρίωση μιας διαδικασίας πολλών βημάτων. Το Snap FREE μπορεί επίσης να καταγράψει πολλαπλές συνδεδεμένες οθόνες ως ένα ενιαίο στιγμιότυπο οθόνης και υποστηρίζει εκτύπωση.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής δεν διαθέτει μόνο βασικές λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας, όπως περικοπή, κλιμάκωση και περιστροφή, αλλά και  εργαλεία για να σχολιάσετε και να επισημάνετε μεμονωμένα τμήματα εικόνας με κείμενα, σχόλια, δείκτες, βέλη και πολλά άλλα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω του "μαγικού ματιού" (μια αιωρούμενη γραμμή εργαλείων κοντά στην άκρη της οθόνης), του εικονιδίου στο δίσκο συστήματος και των συντομεύσεων πληκτρολογίου για άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες. Το πρόγραμμα καταναλώνει ελάχιστους πόρους του συστήματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Καταγραφή στιγμιότυπων οθόνης
  • Εργαλείο καταγραφής πολλαπλών χρήσεων για ορθογώνιες περιοχές, ολόκληρες και κυλιόμενες ιστοσελίδες
  • Καταγράψτε ελεύθερα και σε επιλογές σταθερού μεγέθους.
  • Καταγράψτε πολλαπλές οθόνες ως ένα ενιαίο στιγμιότυπο οθόνης.
  • Εκτύπωση οθόνης.
  • Ενσωματωμένος επεξεργαστής στιγμιότυπων οθόνης.
  • Περικόψτε, κλιμακώστε και περιστρέψτε εικόνες.
  • Προσθέστε ευθύγραμμα και καμπυλωτά βέλη. 
  • Προσθέστε κείμενα και σχόλια,
  • Υποστηριζόμενες μορφές: JPEG, PDF, PNG και PSD

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του κατασκευαστή (ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό) - προκειμένου να αποκτήσετε ένα δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Ashampoo Snap FREE


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .