//Add More external stylesheets AnyViewer : Λογισμικό διαχείρισης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

AnyViewer : Λογισμικό διαχείρισης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

read

 Πρόκειται για ένα εξαιρετικό λογισμικό που θα σας βοηθήσει να να χρησιμοποιήσετε το AnyViewer ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή γραφείου σας χωρίς επίβλεψη από το σπίτι  εισάγοντας ένα κωδικό ασφαλείας. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία σε έναν ή πολλούς απομακρυσμένους υπολογιστές με ταχύτητα έως και 10 MB/s και αντίστροφα σε τοπικούς υπολογιστές.

Αφού δημιουργήσετε σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να εργαστείτε απομακρυσμένα, να προσφέρετε απομακρυσμένη βοήθεια  χωρίς φυσική εμφάνιση. Το AnyViewer μπορεί να είναι η τέλεια λύση για πρόσβαση και έλεγχο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας με φιλική προς το χρήστη διεπαφή και προσεγμένες λειτουργίες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για πρόσβαση στον υπολογιστή εργασίας όταν βρίσκεστε στο σπίτι, εν κινήσει ή κάπου αλλού ή να ελέγχετε  έναν υπολογιστή client για άμεση απομακρυσμένη βοήθεια. 

Χρησιμοποιήστε συντομεύσεις ορισμένων πρακτικών λειτουργιών όπως κλείδωμα, επανεκκίνηση, διαχείριση εργασιών, CMD, διευκολύνοντας τη διαδικασία απομακρυσμένης  υποστήριξης. Επικοινωνήστε με τον παραλήπτη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας απομακρυσμένης υποστήριξης, βοηθώντας τον ελεγκτή να επιλύσει το πρόβλημα πιο γρήγορα.

Υποστηρίξτε εξ αποστάσεως πολλούς clients ή συναδέλφους ταυτόχρονα, εξοικονομώντας πολύ χρόνο Μπλοκάρετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του ελεγκτή από την πλευρά του παραλήπτη, προστατεύοντας περαιτέρω την ασφάλεια των δεδομένων του κεντρικού υπολογιστή.

Εν κατακλείδι, σε έναν κόσμο όπου η αποτελεσματικότητα και η ευκολία είναι το κλειδί, το AnyViewer έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Ελέγξτε τον υπολογιστή σας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, και ξεκλειδώστε ένα νέο επίπεδο παραγωγικότητας και ευελιξίας με το AnyViewer. 

Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα. Αν θέλετε να δείτε τις διαφορές μεταξύ της δωρεάν έκδοσης και των επι πληρωμή επαγγελματικών εκδόσεων πατήστε εδώ 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,iOS,Android
Κατεβάστε την εφαρμογή AnyViewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .