//Add More external stylesheets SSuite NoteBook Editor : Επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες



Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

SSuite NoteBook Editor : Επεξεργαστής κειμένου με πολλές δυνατότητες

read

Αυτός ο επεξεργαστής κειμένου διαθέτει όλες τις λειτουργίες για να σας ξεκινήσει κανείς να γράφει οποιοδήποτε κείμενο ή ένα άρθρο. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα απαραίτητα πλήκτρα σύντομης επεξεργασίας και υποστηρίζει πλήρως συμβατές μορφές εγγράφων, όπως το μορφότυπο εγγράφου RTF (Rich Text Document Format) και το έγγραφο λογιστικού φύλλου Excel. 

Η μορφή του εγγράφου RTF είναι συμβατή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Apple Mac, Linux και Windows). Η μορφή εγγράφων RTF σχεδιάστηκε από την αρχή ως μια μορφή εναλλακτικού εγγράφου. Εάν το ανοίξετε σε ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, θα δείτε ότι μοιάζει με html. Αυτή η μορφή εγγράφων είναι η πιο υποστηριζόμενη και πιο συμβατή μορφή που χρησιμοποιείτε, ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή κειμένου, ακόμη και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε. 

Περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές λειτουργίες και μορφοποίηση κειμένου που απαιτούνται. Ορισμένες διαθέσιμες λειτουργίες σάς δίνουν έναν πολύ καλό έλεγχο της μορφοποίησης κειμένου, σελίδων, τμημάτων εγγράφων ακόμη και ολόκληρων εγγράφων.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας σε διάφορες τυποποιημένες μορφές όπως το pdf, rtf, doc, txt να εισαγάγετε ειδικούς χαρακτήρες, εικονίδια και εικόνες. Είναι μικρό σε μέγεθος και μπορεί να τρέξει από οποιαδήποτε συσκευή USB, ακόμη και να εκτελείται από το κινητό σας τηλέφωνο όταν συνδέεται σε υπολογιστή με Windows, tablet ή φορητό υπολογιστή με Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SSuite NoteBook Editor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .