//Add More external stylesheets FineCam : Xρησιμοποιήσετε την κάμερα του κινητού σας ως κάμερα υψηλής ποιότητας



Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

FineCam : Xρησιμοποιήσετε την κάμερα του κινητού σας ως κάμερα υψηλής ποιότητας

read

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μία κάμερα υψηλής ποιότητας στον υπολογιστή σας; Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσετε μια νέα Webcam. Το FineCam μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε κάμερα web HD για υπολογιστές με Windows και Mac, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο Zoom, στο Twitch και σε όλα τα βίντεο σας.

Σας βοηθά να αφαιρέσετε και να θολώσετε αμέσως το φόντο σας ή να το αντικαταστήσετε απευθείας με μια εικόνα, βίντεο, ιστοσελίδα, ακόμη και PowerPoint και διαδικτυακό βίντεο. Μετατρέψτε το iPhone ή το Android σας τηλέφωνο σας σε μια κάμερα web προηγμένης τεχνολογίας που απελευθερώνει τη δύναμη της ασύρματης επικοινωνίας για να προσφέρει εικόνες βίντεο εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας έως και 4K στα 60 fps.

Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση/σμίκρυνση, να μεταβείτε σε κατακόρυφο ή οριζόντιο τρόπο, να επιλέξετε ανάλυση και να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή ή την πίσω κάμερα ή ακόμα και τις δύο, όλα στα χέρια σας.

Με τις τεχνικές AI Face Recognition και Chroma Key, η FineCam βοηθάει να αφαιρέσετε άμεσα το φόντο από το βίντεο της κάμερας web, ώστε το κοινό σας να επικεντρωθεί σε εσάς.

Χρειάζεστε λήψη σε λειτουργία εικόνας σε εικόνα; Το FineCam σας παρέχει μια κορυφαία λύση για να ενεργοποιήσετε την μπροστινή και την πίσω κάμερα του iPhone σας ταυτόχρονα για λήψη, και το πιο σημαντικό, μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα το μέγεθος και τη θέση του πλαισίου για να ταιριάζει καλύτερα στις κλήσεις, τις παρουσιάσεις, τη ροή και άλλα.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να απολαύστε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής θα πρέπει να αποκτήσετε την επαγγελματική έκδοση του προϊόντος
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android, iOS,macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή FineCam


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .