//Add More external stylesheets ScreenStyler : Δώστε νέα εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας σας



Κυριακή 21 Απριλίου 2024

ScreenStyler : Δώστε νέα εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας σας

read

Το ScreenStyler είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το γραφικό περιβάλλον των Windows με εύκολο και όμορφο τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  πολλά θέματα και στυλ που ταιριάζουν στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Από μοντέρνα και μινιμαλιστικά designs μέχρι πιο πολύχρωμα και δυναμικά θέματα, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αισθητικών και στυλιστικών απαιτήσεων.

Επισκεφτείτε  την επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από μια εκτενή γκαλερί θεμάτων. Κάθε θέμα παρουσιάζεται με έναν ξεκάθαρο και αναλυτικό τρόπο, δίνοντας σας  τη δυνατότητα  να δείτε μια προεπισκόπηση του.

Μετά την επιλογή του θέματος,  κατεβάσετέ το αντίστοιχο πακέτο και  εγκαταστήσετε το στον υπολογιστή σας . Διαθέτει επίσης, δυνατότητα προσαρμογής των θεμάτων, επιτρέποντας σας  να τροποποιήσετε στοιχεία όπως τα χρώματα, τα εικονίδια και τις γραμματοσειρές.

Κατασκευασμένο με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας ιστού, λειτουργεί δημιουργώντας "Στυλ" που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές όπως το Rainmeter, το RocketDock και το Steam. Για να δουλέψει το πρόγραμμα θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα το *Rainmeter 

Πρόκειται για  μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να εμφανίζετε προσαρμόσιμες επιφάνειες στην επιφάνεια εργασίας σας, από μετρητές χρήσης υλικού έως πλήρως λειτουργικούς οπτικοποιητές ήχου. 

Με το macOS Mojave, η Apple έχει εισαγάγει ταπετσαρίες με μετατόπιση χρόνου που ταιριάζουν με την ώρα της ημέρας όπου κι αν βρίσκεστε, κάτι που η Microsoft επί του παρόντος δεν έχει.

Σε τελική ανάλυση ο ScreenStyler αποτελεί μια σύγχρονη, καινοτόμο λύση για όσους επιθυμούν να προσαρμόσουν και να προσωποποιήσουν την εμπειρία τους στα Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ScreenStyler


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .