//Add More external stylesheets Wise Reminder : Προγραμματίστε υπενθυμίσεις για διάφορες εργασίες



Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Wise Reminder : Προγραμματίστε υπενθυμίσεις για διάφορες εργασίες

read

Το Wise Reminder σχεδιάστηκε για να διασφαλίζει ότι δεν ξεχνάτε πράγματα όπως τις καθημερινές σας εργασίες και τα ραντεβού σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε υπενθυμίσεις για διάφορες εργασίες και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά μια λίστα υπενθυμίσεων.

Διαθέτει μια πολύ συνοπτική διεπαφή, έχει όλες τις εργασίες κατηγοριοποιημένες σε δύο διαφορετικές ομάδες, δηλαδή ημιτελείς και ολοκληρωμένες, με στόχο να διευκολύνει τη διαχείριση του προγράμματος. 

Ο προγραμματισμός μιας νέας υπενθύμισης είναι μόνο ένα θέμα μερικών κλικ, ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να το πάρουν στο χέρι σε ένα λεπτό. μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε χρήστες που έχουν ένα πολυάσχολο πρόγραμμα κάθε μέρα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οργανώνουν τα χρονοδιάγραμμά τους με αποτελεσματικό τρόπο. 

Η εφαρμογή εκτελείται αθόρυβα στο δίσκο συστήματος, χωρίς να διακόπτεται η εργασία σας. Όταν τελειώσει ο χρόνος, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας υπενθυμίζει την εργασία που πρέπει να κάνετε και θα διασφαλίζει ότι δεν θα την ξεχάσετε. 

Εάν είστε απασχολημένοι, μέχρι τότε, μπορείτε να καθυστερήσετε την υπενθύμιση επιλέγοντας μια χρονική διάρκεια όπως 5 λεπτά ή 2 ώρες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Υπενθύμιση αργότερα. 

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι ή να το διατηρήσετε σε λειτουργία αναβολής, η οποία ρυθμίζει το πρόγραμμα να σας το υπενθυμίζει ξανά σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το μέγεθος του προγράμματος εγκατάστασης Wise Reminder είναι μόλις λίγο περισσότερο από 1 MB.  

Θα εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο όταν δημιουργείται μια εργασία, καταναλώνοντας πολύ λίγο πόρο του συστήματος. Έχει αναπτυχθεί και έχει δοκιμαστεί πλήρως για να λειτουργεί εξαιρετικά σε Windows 11, 10 και σε άλλα λειτουργικά συστήματα Windows, από Windows XP και νεότερα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .