//Add More external stylesheets Ραδιόφωνο FM Ελλάδα : Ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς και βρείτε τους σταθμούς της περιοχής σας.



Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ραδιόφωνο FM Ελλάδα : Ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς και βρείτε τους σταθμούς της περιοχής σας.

read

Πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ακούσετε  ραδιοφωνικούς σταθμούς από το σπίτι σας, το γραφείο, ενώ ταξιδεύετε, ακόμα και στο εξωτερικό. 

Μπορείτε να ακούστε όλα τα ελληνικά ραδιόφωνα, να δείτε τι παίζει ο κάθε σταθμός live ή ποια εκπομπή έχει, εφόσον υποστηρίζεται, να προσθέστε τα δικά σας αγαπημένα ραδιόφωνα, να ακούτε ραδιόφωνο FM ενώ ασχολείστε με άλλες εφαρμογές, να βρείτε γρήγορα τους σταθμούς της περιοχής σας. 

Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε ξυπνητήρια ακούγοντας τα αγαπημένα σας ραδιόφωνα, με χρονοδιακόπτη ύπνου για να σταματάει αυτόματα η αναπαραγωγή όποτε το επιθυμείτε και δυνατότητα να μοιραστείτε ότι ακούτε με τους φίλους σας στα social media, SMS και Email. Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητη η σύνδεση internet (Wi-Fi, 3G/4G).


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .