//Add More external stylesheets Snipaste : Ισχυρό εργαλείο capture για τα windows



Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Snipaste : Ισχυρό εργαλείο capture για τα windows

read

Το Snipaste είναι ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο capture και αποκοπής και σας επιτρέπει επίσης να καρφιτσώσετε το στιγμιότυπο οθόνης ξανά στην οθόνη. Κατεβάστε και ξεκινήστε την εφαρμογή, πατήστε F1 για να ξεκινήσει η απόσπαση και μετά πατήστε F3 για να την επικολλήσετε ως αιωρούμενο παράθυρο.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε πληροφορίες κειμένου ή χρώματος στο πρόχειρο σε ένα παράθυρο αιωρούμενης εικόνας. Τέτοια παράθυρα μπορούν να μεγεθυνθούν, να περιστραφούν, να αναστραφούν, να γίνουν ημιδιαφανή και ακόμη να γίνουν κλικ.

Εάν είστε προγραμματιστής, σχεδιαστής ή ακόμη και απλός χρήστης και εργάζεστε πολύ από τον υπολογιστή και χρησιμοποιείτε αυτού του είδους τις εφαρμογές, θα εκπλαγείτε για το πώς μπορεί να σας βοηθήσει  ώστε κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά.

Ωστοσο, παρ οτι ειναι πολύ απλό στη χρήση, διαθέτει, πολλές κρυφές λειτουργίες που μπορούν να κάνουν την ενασχόληση σας με τους υπολογιστές ακόμα πιο παραγωγική.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Snipaste


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .