//Add More external stylesheets VistaCreate : Σχεδιάστε φυλάδια banners, ιστορίες για το instagram κ.λ.π


Σάββατο 13 Απριλίου 2024

VistaCreate : Σχεδιάστε φυλάδια banners, ιστορίες για το instagram κ.λ.π

read
Το VistaCreate είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα σχεδιασμού που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γραφικά με επαγγελματική εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, banner, αφισών, λογότυπων και άλλων. Διαθέτει εύκολο μενού και ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων προτύπων, στοιχείων και εργαλείων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα γραφικά χωρίς προηγούμενη εμπειρία σχεδιασμού. Η πλατφόρμα προσφέρει μια τεράστια συλλογή από επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα, κατηγοριοποιημένα ανά κλάδους και σχεδιαστικούς σκοπούς. Επιλέξτε το πρότυπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στη συνέχεια προσαρμόστε το προσθέτοντας το δικό σας κείμενο, εικόνες, χρώματα και σχήματα.

Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένου ενός επεξεργαστή κειμένου, ενός προγράμματος επεξεργασίας εικόνων, ενός εργαλείου επιλογής χρωμάτων, μιας βιβλιοθήκης σχημάτων και πολλά άλλα. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε και να τοποθετήσετε στοιχεία, να προσαρμόσετε τα χρώματα και τη διαφάνεια, να εφαρμόσετε φίλτρα και εφέ και να προσθέσετε περιγράμματα και σκιές.

Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από υψηλής ποιότητας εικόνες στοκ, εικόνες, εικονίδια και γραμματοσειρές, δίνοντας στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να διαλέξουν. Αυτά τα στοιχεία μπορούν εύκολα να προστεθούν σε σχέδια και να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στο επιθυμητό στυλ.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, παρέχει εργαλεία για συνεργασία και ομαδική εργασία. Οι χρήστες μπορούν να προσκαλέσουν μέλη της ομάδας να εργαστούν σε έργα μαζί, να μοιραστούν σχέδια για σχόλια.

Μόλις ολοκληρωθεί ένα σχέδιο μπορείτε να το κατεβάσετε σε διάφορες μορφές, όπως JPEG, PNG και PDF. Τα σχέδια μπορούν επίσης να κοινοποιηθούν απευθείας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να ενσωματωθούν σε ιστότοπους.

Διαθέτει δωρεάν και premium προγράμματα συνδρομής, παρέχοντας πρόσθετες δυνατότητες και πρόσβαση σε premium πρότυπα και στοιχεία. Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού, καθιστώντας βολικό για τους χρήστες να δημιουργούν σχέδια από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Θα βρείτε 100,000+ πρότυπα, 80+ μορφές σχεδίασης για ψηφιακά και έντυπα μέσα, 30.000+ εικονίδια, σχήματα, εικονογραφήσεις, 6.500 πρότυπα με κίνηση, 1εκ.+ δωρεάν premium εικόνες, 680+ γραμματοσειρές , 6 000+ κινούμενα αντικείμενα για κάθε γραφικό σχέδιο, πρότυπα για κοινωνικά δίκτυα (εξώφυλλο, ιστορία για το Instagram, φίλτρο εικόνας, εφέ σε φωτογραφία), διαφημιστικό υλικό (πιστοποιητικά, φυλλάδια, αφίσες, banners), βίντεο και κινούμενα σχέδια (εφέ με κίνηση, full HD βίντεο κλιπ)

Επιλέξτε το κατάλληλο πρότυπο και προσθέστε ένα φίλτρο, ανεβάστε τη φωτογραφία σας, εφαρμόστε διάφορα εφέ και αυτοκόλλητα και προσθέστε κείμενο για να περάσετε το μήνυμά σας με τον πιο άμεσο τρόπο. Η δημιουργία και η επεξεργασία κάθε στοιχείου πλέον γίνεται πανεύκολα.

Συνολικά, το VistaCreate είναι μια ολοκληρωμένη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα σχεδίασης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν γραφικά με επαγγελματική εμφάνιση με ευκολία. Η εκτεταμένη συλλογή προτύπων, προσαρμόσιμων στοιχείων και εργαλείων συνεργασίας το καθιστούν πολύτιμο πόρο για άτομα, μικρές επιχειρήσεις και ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν γραφικά για διάφορους σκοπούς.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .