Hitomi Downloader: Δωρεάν εφαρμογή λήψης εικόνων και βίντεο



Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Hitomi Downloader: Δωρεάν εφαρμογή λήψης εικόνων και βίντεο

read

Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, η δυνατότητα λήψης και αποθήκευσης διαδικτυακών μέσων είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό. Ένα τέτοιο εργαλείο που ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη είναι το Hitomi Downloader, ένα ισχυρό λογισμικό σχεδιασμένο για λήψη και αποθήκευση εικόνων και βίντεο

Μπορεί να κατεβάσει όλες τις εικόνες από έναν σύνδεσμο, να τις συμπιέσει και να αλλάξει το μέγεθός τους, καθώς και να αποθηκεύσει βίντεο από πολλούς ιστότοπους, όπως, Facebook, Twich, Flickr, Instagram και άλλους, στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση.

To μενού είναι καθαρό, οργανωμένο και απλό, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται στο εργαλείο με ευκολία. Το κύριο παράθυρο του προγράμματος λήψης εμφανίζει όλες τις απαραίτητες επιλογές και ρυθμίσεις, καθιστώντας απλή την προσαρμογή της διαδικασίας λήψης σύμφωνα με τις μεμονωμένες προτιμήσεις.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητά του να κατεβάζει πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Οι χρήστες μπορούν να βάλουν στην ουρά πολλές λήψεις, επιταχύνοντας σημαντικά τη διαδικασία και μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για την αποθήκευση του επιθυμητού περιεχομένου. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους διαθέτουν μεγάλη συλλογή μέσων για λήψη ή για χρήστες με περιορισμένο χρόνο.

Επιπλέον, παρέχει επίσης επιλογές για προηγμένη προσαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις συγκεκριμένες μορφές και ρυθμίσεις ποιότητας για τα ληφθέντα αρχεία. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις λήψεις τους σύμφωνα με τη συμβατότητα της συσκευής τους και τις απαιτήσεις αποθήκευσης.

Διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν προεπισκόπηση του περιεχομένου απευθείας μέσα στο λογισμικό. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερικά λογισμικά αναπαραγωγής πολυμέσων παρέχοντας μια βολική λύση τόσο για τη λήψη όσο και για την πρόσβαση στα μέσα.

Το πρόγραμμα είναι φορητό, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται εγκατάσταση. Απλά, αφού αποσυμπιέσετε το αρχείο που θα κατεβάσετε, τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο και επικολλήστε τους συνδέσμους από τους οποίους θέλετε να κάνετε λήψη.

Αν ψάχνετε για scripts που θα ενισχύσουν την λειτουργικότητα του, μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ: github.com/KurtBestor.

Για να τα προσθέσετε, επιλέξτε από το μενού της εφαρμογής Tools> Import Script.Εν κατακλείδι, είτε πρόκειται για βίντεο είτε για φωτογραφίες πιστεύω ότι η εφαρμογή σας έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Hitomi Downloader

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .