//Add More external stylesheets SterJo Startup Patrol : Δωρεάν εργαλείο διαχείρισης εκκίνησης των Windows



Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

SterJo Startup Patrol : Δωρεάν εργαλείο διαχείρισης εκκίνησης των Windows

read

Πόσες φορές αναρωτηθήκατε γιατί ο υπολογιστής σας είναι αργός; Η πολύ μεγάλη αναμονή μέχρι να διαβάσουν τα Windows το μητρώο (registry) είναι κουραστική και αντιπαραγωγική, ειδικά εάν βιάζεστε και πρέπει να κάνετε γρήγορα κάτι στον υπολογιστή σας. 

Εάν αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, υπάρχει μια απλή λύση για να επιταχύνετε τον υπολογιστή σας και να τον βοηθήσετε να λειτουργεί πιο γρήγορα. Η λύση για αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα είναι το SterJo Startup Patrol, ένα δωρεάν εργαλείο διαχείρισης εκκίνησης των Windows που μπορεί πραγματικά να επιταχύνει τον υπολογιστή σας.

Ο λόγος για τον οποίο ο υπολογιστής σας είναι αργός οφείλεται πιθανώς σε λογισμικό που έχετε εγκαταστήσει ή  σε κάποια σφάλματα μητρώου. Ενδεχομένως, εάν έχετε πάρα πολλές εφαρμογές που έχουν ρυθμιστεί να εκκινούνται αυτόματα κατά την εκκίνηση, πρέπει να γνωρίζεται ότι τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το μητρώο των Windows και θα πρέπει αντίστοιχα να περιμένετε περισσότερο χρόνο.

Η εφαρμογή θα σάς βοηθήσει να προβάλετε και να διαχειριστείτε μια λίστα προγραμμάτων εκκίνησης. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς πια από αυτά θέλετε να ξεκινούν αυτόματα με την εκκίνηση του υπολογιστή σας, έτσι, όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το SterJo Startup Patrol, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε, να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε κάποιο πρόγραμμα που ξεκινά μετά το μητρώο των Windows.

Εάν δεν θέλετε να απαντήσετε αμέσως, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχή ή απενεργοποίηση και μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση αυτού του στοιχείου αργότερα. Εάν επιλέξετε να κάνετε κλικ στο κουμπί διαγραφή, το στοιχείο θα διαγραφεί από τη λίστα σας. Ίσως αυτή η επιλογή είναι απαραίτητη εάν επιταχύνει τον υπολογιστή σας.

Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ξεκινήσετε ξανά τα διαγραμμένα στοιχεία με τα Windows, μπορείτε αργότερα να προσθέσετε τα  διαγραμμένα στοιχεία με μη αυτόματο τρόπο. Το SterJo Startup Patrol σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέα στοιχεία που θα ξεκινούν με τα Windows. 

Εάν εγκαθιστάτε νέα προγράμματα, αυτό το εργαλείο θα παρακολουθεί αυτά τα νέα μητρώα εκκίνησης και θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση για να σας ενημερώσει σχετικά με αυτήν τη νέα δραστηριότητα.

Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε και ποιες όχι. Μόνο τα πιο σημαντικά προγράμματα εκκίνησης μπορούν να εκκινηθούν μετά το μητρώο των Windows. Όταν προσθέτετε ένα στοιχείο, θα πρέπει να καθορίσετε ένα όνομα, μια τιμή, μια ενότητα και τυχόν προαιρετικές παραμέτρους για τη νέα εφαρμογή. 

Αφού απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε το ανεπιθύμητο πρόγραμμα, θα μπορείτε να επιταχύνετε τον υπολογιστή σας επειδή δεν θα υπάρχουν περιττά προγράμματα που θα εκτελούνται αυτόματα και θα επιβραδύνουν τον υπολογιστή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SterJo Startup Patrol


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .