//Add More external stylesheets Cloudevo : Συγκεντρώστε τον αποθηκευτικό σας χώρο σε ένα μεγάλο ενοποιημένο cloud



Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Cloudevo : Συγκεντρώστε τον αποθηκευτικό σας χώρο σε ένα μεγάλο ενοποιημένο cloud

read

Το Cloudevo είναι μία έξυπνη-σύγχρονη εφαρμογή που συγκεντρώνει οποιοδήποτε αριθμό αποθηκευτικού χώρου στο νέφος σε ένα μεγάλο ενοποιημένο σύννεφο. Δεν είναι απαραίτητο από ποιον πάροχο έχετε το cloud storage σας. Το Cloudevo συνδυάζει όλες τις διαφορετικές υπηρεσίες cloud σε ένα μεγάλο σύννεφο. Αυτό το ενοποιημένο σύννεφο στη συνέχεια τοποθετείται ως μονάδα δίσκου στη συσκευή σας και όλα τα αρχεία κρυπτογραφούνται με ασφάλεια στη μονάδα Cloud.

Εκτός από την κρυπτογράφηση, το λογισμικό περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες, οι οποίες διευκολύνουν το χειρισμό, τη διαχείριση και τον συγχρονισμό των δεδομένων στο Cloud. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας στο Cloud Drive από οπουδήποτε. 

Ο φόβος της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα σας πλέον δεν υπάρχει. Το Cloudevo εξασφαλίζει ασφάλεια αφού όλα τα δεδομένα κωδικοποιούνται με τη σύγχρονη μέθοδο κρυπτογράφησης AES-256.

Για να ενισχυθεί η ασφάλεια, τα αρχεία χωρίζονται σε πολλά κομμάτια και μεταφορτώνονται σε διαφορετικές υπηρεσίες cloud.Ακόμη, μπορείτε να συγχρονίστε όλα τα δεδομένα σας σε πολλές συσκευές. Τα αρχεία σας θα συγχρονιστούν αυτόματα από το Cloudevo. 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Το Cloudevo μεταφορτώνει τα δεδομένα σας κρυπτογραφημένα στις ενοποιημένες υπηρεσίες Cloud. Από άλλες συσκευές μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε.Δεν έχει σημασία σε ποια υπηρεσία Cloud θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας, το Cloudevo έχει πρόσβαση σε αυτό. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικές υπηρεσίες Cloud, το Cloudevo σας παρέχει μια ομοιόμορφη επιφάνεια και διασύνδεση.

Με το μερικό συγχρονισμό, μπορείτε να επιλέξετε ποια αρχεία θα συγχρονίζονται αμέσως, ποια αργότερα και ποια δεν συγχρονίζονται. Με την τεχνολογία Data-On-Demand, τα δεδομένα συγχρονίζονται κάθε φορά που το ζητάτε ανοίγοντας για παράδειγμα ένα αρχείο. Ως εκ τούτου, εξοικονομείτε χρόνο για τη μεταφορά μη απαραίτητων δεδομένων και δεν εμποδίζετε το εύρος ζώνης της σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Ακόμη, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε αρχεία στο σύννεφο χωρίς να ανησυχείτε ότι ο αποθηκευτικός σας χώρος τελειώνει. Διαχειρίζεται όλες τις μεμονωμένες υπηρεσίες cloud, επιτρέποντας γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κοινή χρήση αρχείων.

Με λίγες επιδράσεις εδώ και εκεί, αυτή η εφαρμογή είναι έτοιμη να σας προσφέρει μια καλύτερη εναλλακτική λύση για ένα πλήθος λογαριασμών αποθήκευσης σε ένα μεγάλο σύννεφο που έχει όλα αυτά συνδεδεμένα.  Ας δούμε όμως τώρα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε

ΒΗΜΑΤΑ
1

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή δημιουργήστε ένα λογαριασμό προσθέτοντας όνομα χρήστη και κωδικό. Ωστόσο, σημειώστε κάπου τον κωδικό γιατί σε περίπτωση που δεν τον θυμάστε δεν υπάρχει δυνατότητα να τον ανακτήσετε.

2

Επιλέξτε Accounts και πατήστε στο κουμπί Add account και προσθέστε μία μία τις υπηρεσίες cloud στις οποίες έχετε λογαριασμό.

3

Για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά, πληκτρολογήστε το username και τον κωδικό που συνδέεστε και καθορίστε το μέγεθος του δίσκου. Τέλος αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία ακολουθώντας τα βήματα επιβεβαίωσης που θα σας ζητηθούν.

4

Αφού ολοκληρώσετε και το βήμα αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου και θα δείτε τον δίσκο που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα δεδομένα που έχετε καθορίσει.

5

Για να ανεβάσετε τα αρχεία σας αντιγράψτε τον φάκελο ή τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στον δίσκο Cloudevo που έχει δημιουργηθεί και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί το upload.

6

Αν επιθυμείτε να κάνει κάποιος κοινή χρήση με τα αρχεία σας, πατήστε δεξί κλικ στο φάκελο ή το αρχείο που είναι αποθηκευμένα στον δίσκο cloudevo.
7


Προσθέστε προαιρετικά κάποιο όνομα στο αρχείο που μοιράζετε και καθορίστε πόσο χρόνο μπορεί να είναι διαθέσιμο για download ή μετά από πόσα download θα απενεργοποιηθεί. Τέλος δώστε το link σε αυτόν που θέλετε να κατεβάσει το αρχείο. Tέλος, αν επιθυμείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στην επιλογή Profile.
Η δωρεάν του έκδοση περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστο αριθμό accounts συγχρονισμό μέχρι 3 συσκευές, και κρυπτογράφηση αρχείων
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,MacOS,Linux,Android,iOS
Κατεβάστε την εφαρμογή Cloudevo


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!