//Add More external stylesheets Wise PC 1stAid : Εργαλείο αυτόματης επιδιόρθωσης προβλημάτων για τον υπολογιστή σας



Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Wise PC 1stAid : Εργαλείο αυτόματης επιδιόρθωσης προβλημάτων για τον υπολογιστή σας

read

Το Wise PC 1stAid είναι ένα έξυπνο λογισμικό που έχει συγκεντρώσει τα πιο συνηθισμένα προβλήματα υπολογιστή και σας βοηθά να τα διορθώσετε αυτόματα μέσω μιας έξυπνης διαδικασίας. Είναι ένα αποτελεσματικό, έξυπνο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων που βοηθά τους χρήστες να βρουν λύσεις στα ποιο κοινά προβλήματα που παρουσιάζονται σε ένα υπολογιστή υπολογιστή. 

Αυτό περιλαμβάνει σφάλματα που σχετίζονται με εικονίδια επιφάνειας εργασίας, τη διαχείριση εργασιών, ιστοσελίδες, κατεστραμμένους συνδέσμους, αδυναμία ανοίγματος του επεξεργαστή μητρώου (regedit) ή διαχείρισης εργασιών, αργές συνδέσεις στο διαδίκτυο, αργή εκκίνηση και γενικά αργή απόκριση του υπολογιστή. Όλα αυτά προβλήματα υπολογιστή μπορούν να επιλυθούν εύκολα.

Εάν το πρόβλημά σας δεν ταιριάζει με αυτά που αναφέρονται στην εφαρμογή μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας και την εικόνα στιγμιότυπου οθόνης, η οποία θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ WiseCleaner.

Το πρόβλημα που υποβάλατε θα εμφανιστεί ως ανάρτηση εκεί και επαγγελματίες τεχνικοί και άλλοι χρήστες θα χαρούν να σας βοηθήσουν με απεριόριστη τεχνική υποστήριξη. Θα λάβετε και μια ειδοποίηση στο Wise PC 1stAid και ένα email μόλις κάποιος απαντήσει στο πρόβλημά σας.

Επί του παρόντος, το Wise PC 1stAid μπορεί να διορθώσει προβλήματα όπως: Σφάλματα εικονιδίων  στην επιφάνεια εργασίας των Windows, αδυναμία να ανοίξετε υπερ-συνδέσμους στο Outlook ή άλλο λογισμικό, δεν μπορείτε να ανοίξετε συνδέσμους στον IE, δεν μπορεί να ανοίξει η διαχείριση εργασιών, δεν μπορεί να ανοίξει ο επεξεργαστής μητρώου, αργό σερφάρισμα στο διαδίκτυο, το πρόγραμμα δεν εκτελείται ομαλά, πάρα πολύ κατειλημμένη μνήμη, αργή εκκίνηση, κλπ.

Η βιβλιοθήκη Problem Suites του Wise PC 1stAid θα συνεχίσει να ενημερώνεται και να εμπλουτίζεται έγκαιρα. Όλο και περισσότερα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες θα επιδιορθωθούν αυτόματα.

 Έχει αναπτυχθεί και έχει δοκιμαστεί πλήρως για να λειτουργεί άψογα στα Windows 10, 8 & 8.1 και σε άλλα λειτουργικά συστήματα Windows, από Windows XP και νεότερα. Ανεξάρτητα από το τι έχετε - έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή έναν φορητό υπολογιστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .