//Add More external stylesheets rEASYze : Δωρεάν εργαλείο για την δημιουργία μαζικών υδατογραφημάτων



Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

rEASYze : Δωρεάν εργαλείο για την δημιουργία μαζικών υδατογραφημάτων

read

Εάν ψάχνετε για ένα έναν απλό εύκολο στη χρήση αλλά με ισχυρές δυνατότητες επεξεργαστή εικόνων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το rEASYze και να κάνετε βασικές εργασίες επεξεργασίας, όπως περικοπή, μετονομασία, αλλαγή μεγέθους και εφαρμογή υδατογραφημάτων στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να εργαστείτε ταυτόχρονα με μία ή περισσότερες εικόνες.

Η εφαρμογή διατίθεται και σε φορητή έκδοση. Μπορείτε να ορίσετε τις επιθυμητές παραμέτρους μεγέθους κατά πλάτος ή ποσοστό εικονοστοιχείων διατηρώντας παράλληλα τις αναλογίες, να περιστρέψετε τις εικόνες εάν χρειάζεται και να προσθέσετε προαιρετικά ένα υδατογράφημα για να προστατεύσετε τα πνευματικά σας δικαιώματα. 

Εκτός από τις δυνατότητες αλλαγής μεγέθους και υδατογραφήματος,  προσφέρει επίσης βασικές λειτουργίες επεξεργασίας που σας επιτρέπουν να περικόψετε τμήματα της εικόνας, να κάνετε ρυθμίσεις φωτεινότητας και χρώματος και να εφαρμόζετε εφέ φιλτραρίσματος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .