//Add More external stylesheets HTTP Downloader : Διαχειριστής λήψης αρχείων



Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

HTTP Downloader : Διαχειριστής λήψης αρχείων

read

Με τη χρήση του HTTP Downloader, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν αρχεία από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, χωρίς τον αναγκαστικό περιορισμό  για συγκεκριμένους ιστότοπους ή πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι  μπορείτε να κατεβάσετε  οποιοδήποτε αρχείο  από οποιαδήποτε πηγή στο διαδίκτυο, με τη μόνη προϋπόθεση να υποστηρίζεται η μέθοδος κατεβάσματος HTTP.

Μπορείτε να ξεκινήσετε, να κάνετε παύση, να σταματήσετε και να βάλετε σε ουρά έως και 100 λήψεις κάθε φορά. Κάθε λήψη μπορεί να χωριστεί σε 100 μέρη. Δηλαδή 10.000 συνδέσεις. O τρόπος χρήσης είναι απλός, σύρτε και αποθέστε συνδέσμους στο κύριο παράθυρο του προγράμματος ή επιλέξτε Αρχείο > Προσθήκη διευθύνσεων URL... για να εμφανιστεί το παράθυρο προσθήκη διευθύνσεων URL. Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε τη θέση λήψης για να αποθηκεύσετε τα αρχεία.

Το πλαίσιο ελέγχου για προχωρημένους σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε τον κατάλογο λήψης, τον αριθμό των τμημάτων για διαχωρισμό κάθε λήψης, την έκδοση SSL/TSL που θα χρησιμοποιηθεί για συνδέσεις HTTPS, πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας και τυχόν απαραίτητα cookie, κεφαλίδες και δεδομένα POST. 

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης για λήψη των προστιθέμενων διευθύνσεων URL. Κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψη θα ξεκινήσει η λήψη των αρχείων. Εάν θέλετε να προσθέσετε τις λήψεις χωρίς να τις ξεκινήσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί προσθήκη.

Συνοψίζοντας,  πρόκειται για  ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία των χρηστών στο διαδίκτυο. Με την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ευχρηστία που προσφέρει, αξίζει σίγουρα να το   δοκιμάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή HTTP Downloader


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .