14 Δεκεμβρίου 2016

Revo Uninstaller : Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα προγράμματα στον υπολογιστή σας
To Revo Uninstaller Pro είναι μία απλή δωρεάν φορητή εφαρμογή που σας βοηθά να καταργήσετε εφαρμογές έτσι ώστε να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, ακόμη  κι αν έχετε προβλήματα με την απεγκατάσταση τους και δεν μπορείτε να τα απεγκαταστήσετε από το "Προγράμματα και δυνατότητες των Windows (Add or Remove Programs)" του πίνακα ελέγχου. Πρόκειται για μία ισχυρή εναλλακτική λύση με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Η φορητή έκδοση του Revo Uninstaller Pro δεν απαιτεί εγκατάσταση και λειτουργεί σε αφαιρούμενες συσκευές όπως USB sticks και εξωτερικές μονάδες δίσκων. Με την χρήση προηγμένων  αλγόριθμων, το Revo Uninstaller Pro αναλύει τα δεδομένα μιας εφαρμογής πριν την απεγκατάσταση και σαρώνει για υπολείμματα μετά την απεγκατάσταση ενός προγράμματος. αφαιρώντας πρόσθετα, περιττά αρχεία, φακέλους, και κλειδιά μητρώου.

Revo Uninstaller 2.02

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Revo Uninstaller : Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα προγράμματα στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Revo Uninstaller : Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα προγράμματα στον υπολογιστή σας" To Revo Uninstaller Pro είναι μία απλή δωρεάν φορητή εφαρμογή που σας βοηθά να καταργήσετε εφαρμογές έτσι ώστε να αφαιρέσετε τα ανεπι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>