//Add More external stylesheets

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Visum Photo Viewer : Ταχύτατο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών και βίντεο για τα Windows 11

read

Το Visum Photo Viewer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή προβολής φωτογραφιών που προσφέρει μια εύκολη και ευέλικτη εμπειρία προβολής εικόνων στους χρήστες του Windows. Με τη δυνατότητα προβολής φωτογραφιών σε διάφορες μορφές και τη δυνατότητα οργάνωσης των φωτογραφιών σε φακέλους, το Visum Photo Viewer είναι η ιδανική επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν μια απλή και αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση των φωτογραφιών τους.

Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν με άνεση στις φωτογραφίες τους και να τις οργανώσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως περιστροφή, αντιστροφή και αλλαγή μεγέθους, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία προβολής και επεξεργασίας φωτογραφιών.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του Visum Photo Viewer είναι η δυνατότητα δημιουργίας slideshow με τις φωτογραφίες του χρήστη, προσφέροντας έτσι μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής των φωτογραφιών.Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει την κοινή χρήση φωτογραφιών με άλλους χρήστες μέσω διάφορων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης

Υποστηρίζει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φορμά εικόνας όπως, BMP,JPEG,GIF,PNG,TIFF,WEBP και άλλα. Μπορείτε να περιστρέψετε τις φωτογραφίες σας, να τις περικόψετε, να τις επεξεργαστείτε (θόλωση, ισορροπία λευκού, εφέ σέπια), να προσαρμόσετε το μέγεθος τις εικόνας σας, να καθορίσετε τις εικόνες σας έως οθόνη κλειδώματος ή ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας των windows και να τις μεγεθύνετε και φυσικά να τις σώσετε στον υπολογιστή σας.

Θεωρώ πώς είναι μία από τις καλύτερες  εφαρμογές που θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .