//Add More external stylesheets imo2 : Επικοινωνία με γραπτά μηνύματα βίντεο και ήχο



Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

imo2 : Επικοινωνία με γραπτά μηνύματα βίντεο και ήχο

read

Αποφύγετε τις χρεώσεις SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Με τις κλήσεις ήχου και βίντεο στο imo, μπορείτε να έχετε δωρεά σταθερές κλήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας, να στείλετε γραπτά μηνύματα και να επικοινωνήστε με βιντεοκλήσεις με τους φίλους και με την οικογένειά σας δωρεάν, ανεξάρτητα από τη συσκευή τους. 

Οι κλήσεις βίντεο και φωνής είναι υψηλής ποιότητας και είναι απολύτως κρυπτογραφημένες από άκρη σε άκρη. Μπορείτε επίσης, να στείλετε, δωρεάν, απεριόριστα μηνύματα και να κάνετε κλήσεις βίντεο και φωνής μέσω 2G, 3G, 4G ή Wi-Fi αλλά και ομαδικές κλήσεις βίντεο.

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο με εκατοντάδες δωρεάν αυτοκόλλητα! Τέλος, πέραν των ανωτέρω η αποστολή και άλλων τύπων αρχείων είναι εύκολη και γρήγορη στο imo. Μπορείτε να στείλετε μουσική, βίντεο, pdf κ.λπ. χωρίς περιορισμό.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android,iOS


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .