//Add More external stylesheets PT Photo Editor : Βελτιώστε, διορθώστε και επισκευάστε τις φωτογραφίες σας



Τρίτη 9 Απριλίου 2024

PT Photo Editor : Βελτιώστε, διορθώστε και επισκευάστε τις φωτογραφίες σας

read

Αν αγαπάς τη φωτογραφία και το editing, τότε το PT Photo Editor είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που σου επιτρέπει να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου με ευκολία και ταχύτητα.

Με το PT Photo Editor, μπορείς να προσθέσεις φίλτρα, εφέ, κείμενο και πολλά άλλα στις φωτογραφίες σου με μεγάλη ευκολία.  Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο που θα καλύψει  όλες τις ανάγκες σου όσον αφορά την επεξεργασία φωτογραφίας.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις, διορθώσεις, επισκευάσεις, και να απαλλάξεις από τυχόν ατέλειες τις φωτογραφίες σου με επαγγελματική ποιότητα. Μπορείς να καταργήσεις απλά και γρήγορα το φαινόμενο κόκκινα μάτια, διάφορες κηλίδες και λεκέδες από τις φωτογραφίες σου με τα κατάλληλα εργαλεία αφαίρεσης, αλλά και να διαγράψεις ανεπιθύμητα αντικείμενα, ακόμη και σε ένα περίπλοκο υπόβαθρο.

Ακόμη, σου δίνει τη δυνατότητα, να ρυθμίσεις την έκθεση, τον κορεσμό, τις σκιές τον τονισμό των χρωμάτων, την αντίθεση, τη μείωση του θορύβου, να κάνεις βελτίωση της σαφήνειας, ή ακόμα και remix με μεμονωμένα χρώματα, αλλάζοντας την αίσθηση της εικόνας παρέχοντάς έναν τρόπο επιλεκτικού μοντάζ.

Με την ισχυρή και αξιόπιστη συλλογή των εργαλείων του, μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε μέρος των εικόνων σου, και στη συνέχεια να εφαρμόσεις διάφορα εφε στην επιλεγμένη,  αλλά και τη μη επιλεγμένη περιοχή της εικόνας ξεχωριστά.

Σημαντικό : Τρέξτε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή 


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ας δούμε όμως μαζί στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά μεταξύ της PT Photo Editor - FREE EDITION και της πλήρους έκδοσης του ίδιου λογισμικού. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ποια έκδοση ταιριάζει καλύτερα στις δημιουργικές σας ανάγκες; Ας ξεκινήσουμε!

Αρχικά, ας μιλήσουμε για την PT Photo Editor - FREE EDITION την οποία και σας παρουσιάζουμε. Αυτή η έκδοση είναι ένας θησαυρός για όσους αγαπούν την φωτογραφία και ξεκινούν τώρα. Διαθέτει μια εκπληκτική γκάμα εργαλείων που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση των φωτογραφιών σας. Από την απλή διόρθωση φωτεινότητας και αντίθεσης, μέχρι την εφαρμογή διαφορετικών φίλτρων και εφέ, η δωρεάν έκδοση είναι ένα ισχυρό εργαλείο που δεν σας κοστίζει τίποτα.

Ωστόσο, αν η φωτογραφία είναι περισσότερο από ένα χόμπι για εσάς, αν θέλετε να πάτε την τέχνη σας ένα βήμα παραπέρα, τότε η πλήρης έκδοση του PT Photo Editor θα σας ανοίξει τις πόρτες σε έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων. Ας δούμε όμως μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δυνατότητες  του.

Πρώτον, η πλήρης έκδοση, παρέχει προηγμένα εργαλεία διόρθωσης όπως την διόρθωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών, την ρύθμιση του θορύβου και την δυνατότητα να δουλέψετε με RAW αρχεία, δίνοντάς σας την απόλυτη έλεγχο πάνω στις λεπτομέρειες των φωτογραφιών σας. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία επιλογής, που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε με ακρίβεια συγκεκριμένα τμήματα της εικόνας σας.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η πλήρης έκδοση προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε όλες τις ενημερώσεις και τις βελτιώσεις του λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση στις τελευταίες λειτουργίες και εργαλεία που αναπτύσσονται.

Συνοψίζοντας, η PT Photo Editor - FREE EDITION είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για όσους ξεκινούν τώρα την επεξεργασία φωτογραφιών και δεν θέλουν να επενδύσουν χρήματα ακόμα. Ωστόσο, για τους πιο απαιτητικούς - επαγγελματίες, υπάρχει η έκδοση PRO.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PT Photo Editor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .