//Add More external stylesheets FxSound : Ενισχυτής έντασης ήχου και μπάσων για τα windows



Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

FxSound : Ενισχυτής έντασης ήχου και μπάσων για τα windows

read

Αν θέλετε ένα ενισχυτή έντασης ήχου, ενισχυτή μπάσων, καλύτερη ποιότητα ήχου ή ένα εύχρηστο Windows EQ, είστε καλυμμένοι. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε ηχεία φορητού υπολογιστή ή άλλο υλικό χαμηλής ποιότητας ήχου, το FxSound είναι το καλύτερο λογισμικό για την ενίσχυση της έντασης, των μπάσων και της ποιότητας του ήχου.

Κανένα δωρεάν EQ για τα Windows δεν είναι πιο εύκολο στη χρήση από αυτό. Τα απλά στερεοφωνικά ηχοσυστήματα και οι υπολογιστές έχουν κατασκευαστεί με έναν συμβιβασμό, υλικό οικονομικά προσιτό σε σχέση με την ποιότητα ήχου.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή, αντισταθμίζει το υλικό χαμηλής ποιότητας, στοχεύοντας και επεξεργάζοντας τη χροιά, την ένταση, τη ισορροπία και τη δυναμική του ήχου.

Αυτό σημαίνει για τον χρήστη, πιο καθαρός, δυνατός, βαθύτερος και ισορροπημένος ήχος που διορθώνει τους περιορισμούς της σχετικά χαμηλής ποιότητάς απόδοσης, ειδικά στους φορητούς υπολογιστές. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα αξιόλογο λογισμικό που μάλιστα διατίθεται, απολύτως δωρεάν.

Μετά την εγκατάσταση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε κάποιο ηχητικό κομμάτι και το FxSound θα ενισχύσει τον ήχο σας αυτόματα.

Δεν χρειάζεται καν να το ενεργοποιήσετε  Εάν χρειάζεστε περισσότερες ρυθμίσεις, δοκιμάστε να προσαρμόσετε τα εφέ,  ή αλλάξτε τα επίπεδα ήχου ή τη συχνότητα ήχου με τον ισοσταθμιστή

Μόλις βρείτε  το επιθυμητό σημείο, αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας ως προσαρμοσμένη προεπιλογή. Εάν δεν ακούτε αμέσως τον προηγμένο ήχο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα ηχεία DFX ως συσκευή αναπαραγωγής στα Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FxSound


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .