//Add More external stylesheets Emby Server : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Server πολυμέσων



Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Emby Server : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Server πολυμέσων

read

Ο Emby Server είναι μια πλατφόρμα πολυμέσων που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε, να οργανώσετε και να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας πολυμέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Είτε πρόκειται για ταινίες, μουσική ή φωτογραφίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του,είναι η δυνατότητά του, να συγχρονίζει τα πολυμέσα σας σε διάφορες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε μια ταινία στο σαλόνι και να τη συνεχίσετε από εκεί που την αφήσατε στο κρεβάτι σας. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας πολυμέσα με την οικογένεια και τους φίλους σας, δίνοντάς τους πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή ταινιών και μουσικής.

Επιπλέον, παρέχει πολλές λειτουργίες που κάνουν την εμπειρία της παρακολούθησης ταινιών και της ακρόασης μουσικής ακόμα πιο ευχάριστη. Με την υποστήριξη υπότιτλων, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε οποιαδήποτε γλώσσα. Η λειτουργία της αυτόματης σύστασης σας προτείνει νέες ταινίες και εκπομπές που ενδέχεται να σας αρέσουν, βασιζόμενη στις προτιμήσεις σας.

Είναι συμβατό με μια ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, των τάμπλετ, των τηλεοράσεων και των κονσολών παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα πολυμέσα σας από οποιαδήποτε συσκευή βρίσκεστε, χωρίς περιορισμούς.

Μπορείτε ακόμη να μεταδώσετε ζωντανή τηλεόραση σε οποιαδήποτε συσκευή, και να διαχειριστείτε το DVR σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με τις διευθύνσεις IP. Ο Emby Server οργανώνει το περιεχόμενό σας σε εύκολες και κομψές παρουσιάσεις. Τα προσωπικά σας μέσα δεν θα φαίνονται ποτέ ίδια. Καθορίστε γονικούς περιορισμούς για τα παιδιά σας, δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα πρόσβασης, χρονικά όρια και πολλά άλλα.

Ωστόσο, εκείνο που θα σας εντυπωσιάσει είναι η ευκολία του, αφού ακόμη και αν δεν είστε σχετικός με τέτοιου είδους εφαρμογές, πολύ εύκολα θα καταλάβετε το πώς λειτουργεί. Διατίθεται σε πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά.
 
Συνοψίζοντας, το Emby Server είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν τρόπο να οργανώσουν και να απολαύσουν τα πολυμέσα τους από οποιαδήποτε συσκευή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,macOS,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή Emby Server


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .