//Add More external stylesheets Dns Angel : Προστατεύστε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο



Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Dns Angel : Προστατεύστε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο

read

Με την αύξηση των απειλών από κακόβουλους ιούς, κακόβουλο λογισμικό και διαδικτυακές επιθέσεις, η ανάγκη για αποτελεσματικά εργαλεία προστασίας γίνεται επιτακτική. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το DNS Angel, ένα εργαλείο που υπόσχεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να φιλτράρει το περιεχόμενο που βλέπετε στο διαδίκτυο.

Το DNS Angel είναι μία δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει υπηρεσίες DNS (Domain Name System) με στόχο την προστασία της ιδιωτικότητας και τον έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται στον browser σας. Μέσω της αλλαγής των DNS ρυθμίσεων στον υπολογιστή σας, το DNS Angel σας επιτρέπει να φιλτράρετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο, όπως επικίνδυνες ιστοσελίδες ή υλικό για ενήλικες, και να προστατεύετε την ιδιωτικότητά σας από κακόβουλες επιθέσεις.

Βέβαια υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για μπορέσει κάποιος να φιλτράρει όλες αυτές τις πληροφορίες όμως τις περισσότερες φορές απαιτεί ιδιαίτερες ρυθμίσεις και γνώσεις που συνήθως δεν τις έχει ένας απλός χρήστης.Η εφαρμογή στοχεύει στην απλότητα αφού μόνο με ένα κλικ και χωρίς καμία απολύτως άλλη ρύθμιση θα είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και όχι μόνο από το μη επιθυμητό περιεχόμενο.

Λειτουργεί με τον τρόπο της ανακατεύθυνσης των DNS ερωτημάτων που γίνονται από τον υπολογιστή σας. Όταν προσπαθείτε να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα, το DNS Angel ελέγχει τη λίστα με τους κατηγοριοποιημένους DNS servers και αποφασίζει αν η ιστοσελίδα αυτή είναι ασφαλής ή όχι. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα θεωρείται επικίνδυνη ή περιέχει ανεπιθύμητο περιεχόμενο, το DNS Angel αποκλείει την πρόσβαση σε αυτήν, προστατεύοντάς σας έτσι από πιθανές απειλές.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση του. Με λίγα βήματα μπορείτε να αλλάξετε τις DNS ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας και να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στην προστασία που παρέχει το DNS Angel.

Αφού κλικάρετε επάνω σε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές θα δείτε μία πράσινη καρδούλα να εμφανίζεται στο μενού του προγράμματος που σημαίνει ότι η περιήγησή σας στο internet είναι πλέον ασφαλής, δοκιμάστε τώρα να μπείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα πορνό ή σε phishing sites και γενικά ιστοσελίδες κακόβουλου λογισμικού και το πρόγραμμα αυτόματα θα το αποτρέψει ενημερώνοντας σας.

Αν θέλετε να επιστρέψετε στην αρχική σας κατάσταση απλά πατήστε το Default DNS και το πρόγραμμα θα σας επαναφέρει στην αρχική κατάσταση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Dns Angel


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .