QTTabBar : Προσθέστε νέες λειτουργίες στην εξερεύνηση των Windows



Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

QTTabBar : Προσθέστε νέες λειτουργίες στην εξερεύνηση των Windows

read

To QTTabBar είναι μία απολύτως δωρεάν επέκταση για την προσθήκη λειτουργιών του explorer των windows Μόλις τα ενεργοποιήσετε, εγκαθιστά κάποιες επιπλέον λειτουργίες, αλλάζοντας θεαματικά τη συμπεριφορά του Explorer.  (Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορείτε να προσθέσετε στην εφαρμογή και ελληνικό μενού).

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, να αλλάξετε το χρώμα των φακέλων, να προσθέσετε συντομεύσεις εφαρμογών, να κάνετε προεπισκόπηση του περιεχομένου των φακέλων στον υπολογιστή σας, να δείτε σε μικρογραφίες τις φωτογραφίες σας μεταφέροντας απλά το κέρσορα του ποντικιού σας επάνω σε αυτές, να κάνετε επίσης μία προεπισκόπηση του κειμένου που βρίσκεται μέσα σε txt αρχεία χωρίς να τα ανοίξετε και  πολλά άλλα.

Ξεκινήστε κατεβάζοντας το αρχείο της εφαρμογής και αποσυμπιέστε το αρχείο ZIP. Από εκεί και μετά προχωρήστε στην εγκατάστασή του τρέχοντας το εκτελέσιμο αρχείο QTTabBar.exe. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας διαφορετικά, επιλογές δεν θα ενεργοποιηθούν.

Μετά την επανεκκίνηση ανοίξτε τον windows explorer, επιλέξτε προβολή, και κάντε κλικ στο εικονίδιο επιλογές. Από εκεί και μετά ενεργοποιήστε τις γραμμές εργαλείων με κατάληξη QTTabBar, QT Command Bar κ.λ.π. ( μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να κλείσετε αυτές που δεν θεωρείται απαραίτητες για εσάς)

Για να προχωρήσετε σε περαιτέρω ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο γραναζάκι που θα δείτε για να μπείτε στο μενού της εφαρμογής. Από εκεί και μετά ρυθμίστε την συμπεριφορά του windows explorer σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 


 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows
(windows 10, windows 11)
(Windows7 & Windows8 & Windows8.1 & Windows10 (32bit/64bit) + .net Framework 4.0)

(κατεβάστε τα αρχεία κάνοντας δεξί κλικ στην επιλογή download και μετα αποθήκευση  συνδέσμου ως)

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .