AccuBattery : Μετρήστε την πραγματική χρήση της μπαταρίας στη συσκευή σας



Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

AccuBattery : Μετρήστε την πραγματική χρήση της μπαταρίας στη συσκευή σας

read

Το AccuBattery μετράει την πραγματική χρήση της μπαταρίας χρησιμοποιώντας πληροφορίες από το ρυθμιστή φόρτισης. Η χρήση της ανά εφαρμογή καθορίζεται συνδυάζοντας αυτές τις μετρήσεις με πληροφορίες σχετικά με το ποια εφαρμογή βρίσκεται στο προσκήνιο. 

Το Android υπολογίζει τη χρήση της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προκαθορισμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν οι κατασκευαστές των συσκευών, όπως πόση ενέργεια χρησιμοποιεί η (CPU). Ωστόσο στην πράξη, αυτά τα νούμερα τείνουν να είναι σε μεγάλο βαθμό ανακριβή. 

Παρακολουθείστε πόση μπαταρία χρησιμοποιεί η συσκευή σας, μάθετε για πόσο χρόνο μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας όταν είναι ενεργή ή σε κατάσταση αναμονής, ενημερωθείτε για το πόση ενέργεια χρησιμοποιεί ή κάθε εφαρμογή, ελέγξτε πόσο συχνά επαναφέρεται η συσκευή σας από την αδρανοποίηση. 

Ακόμη, χρησιμοποιήστε το AccuBattery για να βρείτε τον ταχύτερο φορτιστή και καλώδιο USB για τη συσκευή σας, μετρήστε την ένταση ρεύματος φόρτισης (σε mA) για να το ανακαλύψετε, ελέγξτε πόσο γρήγορα φορτίζει η συσκευή σας όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη, μάθετε πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσετε το κινητό σας.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!