//Add More external stylesheets Language translator : Υποστήριξη μετάφρασης εκτός σύνδεσης για 59 γλώσσες



Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Language translator : Υποστήριξη μετάφρασης εκτός σύνδεσης για 59 γλώσσες

read
Εάν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό γλωσσικό μεταφραστή και για μεταφράσεις εκτός σύνδεσης, τότε το Multi Language Translator είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η ταχύτητα μετάφρασης είναι εκπληκτική, μιλάμε για αστραπιαίες μεταφράσεις χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, η ποιότητα της μετάφρασης είναι τόσο καλή που θα ξεχάσετε πως χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή και όχι έναν έμπειρο διερμηνέα.

Σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφράζετε λέξεις, φράσεις και ακόμα ολόκληρα κείμενα στο πι και φι. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά φιλική, με ένα καθαρό και απλό interface που κάνει τη μετάφραση παιχνιδάκι.

Με ευρεία γκάμα γλωσσών είναι το απαραίτητο εργαλείο για όποιον χρειάζεται γρήγορες και ακριβείς μεταφράσεις. Η εφαρμογή, διαθέτει επίσης τη δυνατότητα να μεταφράζει κείμενο μέσω φωνητικών εντολών, προσφέροντας έτσι μια ακόμα πιο βολική λύση για τους χρήστες.

Διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται η δυνατότητα υποστήριξης για 59 γλώσσες, η γρήγορη μετάφραση (απλά επιλέξτε το κείμενο και μεταφράστε οτιδήποτε), η αναγνώριση φωνής για όλες τις γλώσσες, η φωνητική απόδοση για 47 γλώσσες (αναγνώριση ομιλίας και κείμενο σε ομιλία), ο εντοπισμό κειμένου  μέσα σε εικόνες και άλλα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .