//Add More external stylesheets Picture Window Pro : Εργαλείο επεξεργασίας εικόνων για απαιτητικούς



Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Picture Window Pro : Εργαλείο επεξεργασίας εικόνων για απαιτητικούς

read

Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας εικόνων με πληθώρα εργαλείων για τη βελτίωση και επεξεργασία εικόνων. Αναπτύχθηκε από την Digital Light & Color και είναι διαθέσιμο για τα τα windows.

Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύχρηστο και ευέλικτο, καθιστώντας το ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Στην τελευταία έκδοση του λογισμικού, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλες τις νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Με πλήρες σετ εργαλείων χειρισμού φωτογραφιών και ρετούς σάς επιτρέπει να ελέγχετε και να διαμορφώνετε κάθε πτυχή των εικόνων σας. Καταγράφει και οργανώνει τη ροή εργασίας σας και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε οποιοδήποτε βήμα κατά την επεξεργασίας της εικόνας ανά πάσα στιγμή.

Υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες υψηλής ανάλυσης και διαθέτει υποστήριξη για ασπρόμαυρες και έγχρωμες εικόνες 16 bit. Μία ακόμη σημαντική λειτουργία της εφαρμογής είναι ότι υποστηρίζει την ταυτόχρονη επεξεργασία σε CPU με πολλούς πυρήνες για ακόμη πιο γρήγορη επεξεργασία.

Οι ροές εργασίας μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχεία σεναρίων ώστε να μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε ή να τα αναδημιουργήσετε ανά πάσα στιγμή, είναι δωρεάν για προσωπική ή εμπορική χρήση.

Εάν ψάχνετε για ένα πλήρες - ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, το Picture Window Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Picture Window Pro


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .