//Add More external stylesheets Network Analyzer : Διαγνώστε προβλήματα στο δίκτυό σας



Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Network Analyzer : Διαγνώστε προβλήματα στο δίκτυό σας

read
Προσπαθώντας να βρούμε πληροφορίες για διαχειριστούμε και να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα στη σύνδεσή μας στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή μας. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι ο "Network Analyzer", μια εφαρμογή που μπορούμε να βρούμε στο Google Play Store.

Μας παρέχει ένα πλήρες σετ εργαλείων για την ανάλυση και τη διάγνωση του δικτύου μας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορούμε να εντοπίσουμε προβλήματα στο δίκτυο, να ελέγξουμε την ασφάλεια του δικτύου μας και πολλά άλλα.

Παρέχει εργαλεία για την ανίχνευση και την επίλυση προβλημάτων ασφάλειας. Μπορούμε να ελέγξουμε την ασφάλεια του δικτύου μας, να εντοπίσουμε ενδεχόμενες απειλές και να προστατεύσουμε τη σύνδεσή μας από επιθέσεις.

Είναι εξοπλισμένο με ένα γρήγορο εργαλείο εύρεσης συσκευών wifi, συμπεριλαμβανομένων όλων των διευθύνσεων, κατασκευαστών και ονομάτων της συσκευής LAN. Επιπλέον, το Network Analyzer περιέχει τυπικά καθαρά διαγνωστικά εργαλεία όπως ping, traceroute, port scanner, DNS lookup και Whois.

Τέλος, εμφανίζει όλα τα γειτονικά δίκτυα Wi-Fi μαζί με πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως η ισχύς του σήματος, η κρυπτογράφηση και ο κατασκευαστής του δρομολογητή για να ανακαλύψουν το καλύτερο κανάλι για έναν ασύρματο δρομολογητή. Όλα λειτουργούν τόσο με IPv4 όσο και με IPv6.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .