16 Σεπτεμβρίου 2017

Free Any Burn : Δωρεάν εφαρμογή με πολλές δυνατότητες για εγγραφή CD, DVD, Blu-ray

To Free Any Burn είναι μία δωρεάν εφαρμογή με δυνατότητες αντιστρόφως ανάλογες της εμφάνισής της. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι έχετε στην διάθεσή σας μία πολύ καλή εφαρμογή για να γράψετε τα δεδομένα σας σε CD / DVD / Blu-ray . Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να γράψετε αρχεία και φακέλους από τον σκληρό σας δίσκο, να δημιουργήσετε ένα CD player από μουσικά αρχεία mp3, ape, flac, wma να κάνετε Rip ένα Audio CD σε MP3, FLAC, APE, WMA files να δημιουργήσετε image files από σκληρούς δίσκους ή CD / DVD / BD discs, να μετατρέψετε image files μεταξύ πολλών διαφορετικών φορμά και γενικά να κάνετε οποιαδήποτε εργασία. Τέλος το πιό σημαντικό, είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας αφού μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή ακόμη και από ένα στικάκι.

Free Any Burn : 3.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsFree Any Burn : Δωρεάν εφαρμογή με πολλές δυνατότητες για εγγραφή CD, DVD, Blu-ray
4/ 5 stars - "Free Any Burn : Δωρεάν εφαρμογή με πολλές δυνατότητες για εγγραφή CD, DVD, Blu-ray" To Free Any Burn είναι μία δωρεάν εφαρμογή με δυνατότητες αντιστρόφως ανάλογες της εμφάνισής της. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι έχετ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>