//Add More external stylesheets miMind : Oργάνώστε και σχεδίαστε διαγράμματα



Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

miMind : Oργάνώστε και σχεδίαστε διαγράμματα

read

To miMind (χαρτογράφηση μυαλού*),είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την οργάνωση της σκέψης σας Διαγράμματα δηλαδή που χρησιμοποιούνται για την οπτική οργάνωση πληροφοριών. Ένας νοητικός χάρτης είναι ιεραρχικός και δείχνει σχέσεις μεταξύ κομματιών του συνόλου. Συχνά δημιουργείται γύρω από μια ενιαία έννοια, σχεδιασμένη ως εικόνα στο κέντρο μιας κενή σελίδας, στην οποία προστίθενται σχετικές αναπαραστάσεις ιδεών, όπως εικόνες, λέξεις και μέρη λέξεων. Οι κύριες ιδέες συνδέονται άμεσα με την κεντρική ιδέα και άλλες ιδέες διακλαδίζονται από αυτές τις κύριες ιδέες.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει δεκάδες σχεδιαγράμματα, συνδυασμούς χρωμάτων, σχήματα, και πολλά άλλα. Με πολυεπίπεδη, λογική, ιεραρχικά πλαίσια, πολλά συστήματα διάταξης-μορφοποίησης εμπλουτισμένου κειμένου, μπορείτε να φτιάξετε το χάρτη σας και να τον μοιραστείτε ή να τον εξάγετε σε μια εικόνα, PDF, κείμενο ή ένα αρχείο XML. 

Φιλικό, έξυπνο, εύκολο στη χρήση, ευέλικτο, με δυνατότητες εξαγωγής σε πολλές μορφές εικόνας (jpeg / jpg, png, TGA, BMP / bitmap), pdf, κείμενο, αρχεία xml, με γραμμές και καμπύλες, σχήματα (τετράγωνο, ορθογώνιο, οβάλ, κύκλος, εξάγωνο, σύννεφο, οκτάγωνο, κ.λ.π).

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δημιουργήσετε σημειώσεις, λευκώματα, διαφάνειες, παρουσιάσεις, ή να δημιουργήσετε τη δική σας ροή σκέψης όπως για παράδειγμα να φτιάξετε το οικογενειακό σας δέντρο, και να φτιάξετε διάφορα διαγράμματα ροής, αφηρημένο σχέδιο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .